Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya SON DAKİKA: Buckingham Sarayı'ndan Prens Harry ile Meghan Markle'a tebrik - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Buckingham Sarayı, ikinci çocuklarının dünyaya geldiğini duyuran Sussex Dükü Prens Harry ile eşi Düşes Meghan Markle çiftinin tebrik etti.

        Kraliyet ailesinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, " Lilibet Diana'nın doğumundan dolayı Sussex Dükü ve Düşesi'ni tebrik ederiz! Kraliçe, Galler Prensi ve Cornwall Düşesi ve Cambridge Dükü ve Düşesi, haberlerden çok memnun. Lilibet, Majestelerinin 11. torununun çocuğu." ifadeleri kullanıldı.

        Prens Harry'nin babası Galler Prensi Charles ve kardeşi Cambridge Dükü Prens William da çifti sosyal medya hesaplarından tebrik etti. Prens Charles, "Bebek Lilibet Diana'nın gelişi için Harry, Meghan ve Archie'yi tebrik ederim. Bu özel zamanda hepsine iyi dileklerimi sunuyorum" dedi.

        REKLAM
         Prens Harry - Meghan çiftinin ikinci çocukları dünyaya geldi
        Prens Harry - Meghan çiftinin ikinci çocukları dünyaya geldi Haberi Görüntüle

        Prens William ve eşi Cambridge Düşesi Kate, "Bebek Lili'nin gelişiyle ilgili mutlu haberden hepimiz çok memnunuz" açıklamasında bulundu.

        İngiltere Başbakanı Boris Johnson da çifte doğum haberiyle ilgili tebriklerini iletti. Johnson, "Sussex Dükü ve Düşesini kızlarının doğumu için kutluyorum" dedi

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ