Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Burcu Kara: İznik'e tamamen taşınmadık - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Buse Terim'in organize ettiği 'Baby On The Fest'te doğal ürünler standı açan oyuncu Burcu Kara, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

        Kara, "Yaklaşık iki yıl önce bir kumaşla tanıştım. Oradan çıkarma kararı aldım markamı. Ürünler bitki enzimleriyle boyanıyor. Nar kabuğu, ceviz kabuğu gibi meyve ve sebzelerle boyadığımız için ürünlerin organikliği kırılmıyor. Vicdanımda kafamda rahat." ifadelerini kullandı.

        2

        "VAKİT BULDUKÇA KAÇIYORUZ"

        Geçtiğimiz haftalarda Bursa'nın İznik ilçesinde doğup büyüdüğü köy evini yenileyen ünlü oyuncu, eşi Fırat Parlak ve oğlu Ali ile İstanbul'dan taşındığı yönündeki haberlere açıklık getirdi. Burcu Kara, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

        Çılgın bir karar aldık. Annemin bile doğduğu büyüdüğü evdi, onarıyoruz. Tamamen taşınmadık, vakit buldukça kaçıyoruz ama bütün hayatımız burada öyle bir imkanımız yok.

        3

        KÖY EVİNİ YENİDEN YAŞANABİLİR HALE GETİRDİ

        2016'da yönetmen Fırat Parlak ile nikah masasına oturan 41 yaşındaki oyuncu, büyüdüğü köy evini yeniden yaşanabilir hale getirmişti.

        Daha önce, "Evin çökmesine gönlüm hiç razı değildi. Bir delilik yapıp restorasyona karar verdik" diyen Burcu Kara, bir süredir eşi Fırat Parlak ile birlikte tadilat işleriyle uğraşıyordu.

        4

        "BİZ ARTIK BURADA ÇOCUKLUĞUM VE ANILARIMIZLA YAŞAYACAĞIZ"

        Geçtiğimiz haftalarda, tadilatın bittiğini söyleyen ve köy evinin son görüntüsünü Instagram'dan yayınlayan Kara, duygularını şu sözlerle dile getirmişti:

        Yolun sonuna geldik. İnanamıyorum evin bittiğine. Bu hayatımın sonuna kadar içinde yaşayacağım bir mutluluk! Her noktasını dokunarak, özenerek yaptığımız masal evimiz... Bu küçük kız o zamanlar dayısının oğullarıyla birlikte, sapanla camlarını kırdığı evi yeniden yaptırdı. Biz artık burada çocukluğum ve anılarımızla beraber yaşayacağız. Anneannem ve dedem de bizimle her an birlikte olacaklar. Canım sevdiğime bana bu yolda yoldaş ve destek olduğu için, benim köklerime ve anılarıma bu kadar kıymet verdiği için ne kadar teşekkür etsem az... İyi ki sen, hep sen, her şeyde sen... Bu süreçte hep yanımda olan, güzel dilekleri ve dualarıyla bu süreci daha da anlamlandıran tüm takipçilerime de ayrıca teşekkür ederim.

        5

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ