Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocuklara Bursaspor sevgisini aşılamak ve sporu hayatlarının doğal bir parçası haline getirmeyi amaçlayan Osmangazi Belediyesi, farklı mahallelerden 100 çocuğu BursasporAdanaspor maçına götürerek, unutamayacakları anlara imza attı.
        Osmangazi Belediyesi, sosyal ve sportif etkinliklerle çocukların fiziksel, sosyal, kültürel gelişimlerine katkı sağlamayı sürdürürken, çocukları sporla buluşturmaya ve Bursaspor sevdası etrafında bilinçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Osmangazi Belediyesi, Armutköy, Akpınar ve Yeniceabat mahallelerinden 100 çocuğu BursasporAdanaspor karşılaşmasını izlemek üzere stada götürdü. İlk kez stat atmosferini yakından yaşama fırsatı bulan çocuklar, yeşilbeyaz renklere gönül vererek Bursaspor coşkusunu tribünlerde doyasıya yaşadı. 60'lık Bursaspor galibiyetiyle sona eren karşılaşmada tezahüratlarıyla da yeşilbeyazlı takıma destek veren çocuklar, 3 puanı kutlarken sporun birleştirici gücünü yakından hissetti.
        Unutulmaz bir gün yaşayan çocuklar, Bursaspor sevgisini küçük yaşlarda kazandırarak geleceğin bilinçli spor seyircilerini yetiştirmeyi hedefleyen Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın'a teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler