Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Derya EVRENİsmail Hakkı SEYMEN/BURSA, (DHA)BURSA'da, psikolojik sorunları olan Ali Ö. (42), tartıştığı kardeşi Ahmet Ö.'yü sokak ortasında bıçaklayarak ağır yaraladı. Ali Ö., polise giderek teslim oldu.

        Olay, saat 16.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi´nde meydana geldi. Psikolojik sorunları bulunduğu iddia edilen Ali Ö., kardeşi Ahmet Ö. ile yolda yürüdüğü sırada bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma yerini kavgaya bırakırken, Ali Ö., cebinde bulunan ekmek bıçağıyla kardeşi Ahmet Ö.'ye saldırıp, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Ali Ö. olay yerinden kaçarken, çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ahmet Ö.´yü olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Durumu ağır olan Ahmet Ö. tedaviye alınırken, polis ise şüpheli ağabeyi Ali Ö.´nün yakalanması için çalışma başlattı.

        TESLİM OLDU

        Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin kaçtığı güzergahları incelerken Ali Ö., Ertuğrul Gazi Polis Merkez Amirliği´ne giderek teslim oldu. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / Merkez Derya EVRENİsmail Hakkı SEYMEN

        2021-04-09 18:21:52

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler