Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kazım BULUT/GEMLİK,(Bursa),(DHA) TÜRKİYE Cumhuriyeti'nin 3'üncü Cumhurbaşkanı Celal Bayar, vefatının 35'inci yılında Gemlik ilçesindeki Umurbey´de bulunan anıt mezarı başında, törenle anıldı.

        Celal Bayar'ı anma törenine Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı, Bursa Valisi Yakup Canpolat, Gemlik Kaymakamı Hasan Göç, Gemlik Belediye Başkanı Uğur Sertaslan, Cumhuriyet Başsavcısı Hilal Bozdağ, siyasi parti ve STK Temsilcileri ile Bayar´ın torunu Akile Gürsoy katıldı. Törende Bayar'ın anıt mezarına çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu. Bayar ailesine taziyelerin sunulması ile tören sona erdi. Protokol, taziye sonrasında, anıt mezarın alt bölümünde bulunan Bayar Müzesi´ni de gezdi.DHA-Genel Türkiye-Bursa / Gemlik Kazım BULUT

        2021-08-22 11:53:00

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler