Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Buse Narcı denize bile telefonla girdi! Buse Narcı kimdir? - Magazin haberleri
        1

        Posta'dan Hakan Kırarslan'ın haberine göre, 2015’te Özcan Deniz ile yaşadığı aşkla adını duyuran oyuncu Buse Narcı, Bodrum’da tatil yapıyor.

        2

        Önceki gün Yalıkavak’ta bir plajda görüntülenen Buse Narcı, saatlerce telefonla konuşup mesaj yazdı.

        3

        Narcı, sonunda elinde cep telefonuyla denize girdi.

        7

        Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışmasına katılıp ilk soruda elenerek Türkiye gündemine oturmuştu.

        8

        Daha sonra SHOW TV'de yayınlanan "Bugün Ne Giysem" yarışmasına katılıp burada barbie olarak adlandırılınca foto modellik teklifleri aldı.

        9

        İlk oyunculuk deneyimini Ammar 2: Cin İstilası filmi ile yaşayan Buse Narcı, daha sonra 4N1K filminde rol almıştır.

        10

        İlk dizi deneyimini ise; kadrosunda Şafak Sezer, Mehmet Ali Erbil, Hasibe Eren, Nergis Kumbasar, Anıl İlter, Burcu Binici, Gülhan Tekin, Selen Görgüzel, Serkan Şengül isimlerin yer aldığı Türk Malı dizisinde Selin Kuzu karakterini canlandırarak kazandı.

        11

        Buse Narcı, bir arkadaş toplantısında tanıştığı Özcan Deniz ile uzun süre aşk yaşamış daha sonra ayrılmışlardır.

        12

        Ünlü oyuncu Özcan Deniz, mart ayında bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Feyza Aktan ile evlenmişti. Nikah zamanı 7.5 aylık hamile olan Feyza Aktan, geçtiğimiz ay bebeğini dünyaya getirdi. Özcan Deniz'in eski sevgilisi Buse Narcı, bu konuyla ilgili kendisine yöneltilen soruya yanıt vermişti.

        13

        Narcı, "Konuşmak istemiyorum. Beni ilgilendirmiyor" demişti.

        14

        Narcı, son olarak, sosyal medya hesabından yaptığı basın bildirisi ile kalbinin boş olduğunu açıkladı. Sosyal medya hesabından, ‘Basın bildirisi’ notuyla bir metin paylaşan Buse Narcı şu ifadelere yer verdi:

        15

        Hayatımda bir erkek yok. Asparagas söylemlere kulak asmayınız. Henüz kıymetli kalbim kimsede değil, saklamam zaten. Erkek ve kadın sokakta yan yana yürüdüğü zaman ya da bir mekanda gittiği zaman sevgili olmak zorunda değil. Lütfen.