Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Çağla Şıkel: 'Cesaret' denilince akla Gülşen geliyor!
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Manken ve sunucu Çağla Şıkel (43), önceki gün Yeşilköy'de düzenlenen 'İstanbul Jewelery Show' fuarında objektiflere yansıdı. Şıkel, fuarda değeri 5 milyon TL olan ve altın ile pırlanta kullanılarak hazırlanan büstiyeri giydi.

        2

        "CESARET' DENİLİNCE AKLIMA DİREKT GÜLŞEN GELİYOR"

        2 kilo ağırlığında, 18 ayar altın ve 90 karat pırlanta kullanılarak 1.5 ayda hazırlanılan büstiyerle alakalı konuşan Çağla Şıkel, "Bu bir tam sanat eseri. Bu büstiyerin satışı da gerçekleşmiş. Buradan Katar'a yollanacakmış hatta. Aslında benim aklıma ilk Gülşen gelmişti. Böyle bir güzel ve iddialı kıyafeti ancak o taşır. 'Cesaret' denilince benim aklıma direkt Gülşen geliyor." şeklinde konuştu.

        3

        GÜLŞEN'DEN ELEŞTİRİLERE YANIT

        Öte yandan geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenen Gülşen, iddialı kostümleri ve sahne şovuyla ilgili eleştirilere yanıt vermişti.

        4

        "KONUŞANLARA SORUN"

        Gülşen, muhabirlerin "Pozlarınız ve arkadaşınızın kucağına oturmanız çok konuşuldu. Neler söylemek istersiniz?" sorusuna şöyle yanıt vermişti:

        Ben sadece konser veriyorum. Sonra başka konserler de vereceğim. Bana değil, bu olayları çok konuşanlara sorun.

        5

        "NE TEPKİSİ? BEN SADECE KONSER VERİYORUM"

        Şarkıcı, "Eşiniz Ozan Bey'in herhangi bir tepkisi oldu mu peki?" sorusu üzerine de şöyle demişti:

        Ne tepkisi? Dediğim gibi ben sadece konser veriyorum ve böyle de devam edecek bu.

        6

        'BOŞANMA' İDDİASI

        Azur Benan adında bir erkek çocukları olan çiftin geçtiğimiz haftalarda boşanacağı iddia edilmişti. Ancak Gülşen'in menajeri Haluk Şentürk yaptığı açıklamada, "Kesinlikle yalan haber. Hatta çok mutlular. Gülşen Hanım böyle konularda konuşmayı sevmez biliyorsunuz. Ozan Bey'in de evden ayrılması söz konusu değildir. " ifadelerini kullanarak iddiaları yalanlamıştı.

        7

        "KIYAFETLERİNE KARIŞMIYORUM"

        Çolakoğlu'nun ayrılık kararı almasının sebebinin Gülşen'in kıyafetleri olduğu konuşulsa da, ünlü müzisyen daha önce bu konuyla ilgili eşine destek vermişti.

        8

        Çolakoğlu, "Gülşen Hanım'ın kıyafetlerine karışmıyorum. Fikrimi tabii ki soruyor. Tasarımlarını çok beğeniyorum. Beğenmeyenlerin kendi zevkidir. Hakaret boyutuna erişmedikçe yapıcı eleştiriler olabilir. Ben şahsen çok beğeniyorum." ifadelerine yer vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ