Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Biga Belediyesi, Biga Kent Konseyi, Biga Bosna Hersek Kültür ve Dayanışma Derneği işbirliğinde Nilüfer Gölü Şenliği düzenlendi.

        Nilüfer Gölü Şenliği Komite Başkanı Bosna Hersek Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ergün Erkap, “Nilüfer Gölü ve Nilüfer çiçeğinin korunması konusunda farkındalık oluşturmak, hem de hep birlikte piknik yapmak için toplandık. Nilüfer Gölü’nün korunması ile ilgili bir manifesto yayınladık. Bugünün ayrı bir önemi ise Biga Orman İşletme Müdürlüğü ile yaptığımız görüşme sonrası Nilüfer Gölü’nün kurumasını önlemek için su verdik" dedi.

        Biga Belediye Başkanı İsmail Işık ise önümüzdeki yıllarda Nilüfer Gölü çevresinin düzenlenmesi konusunda ciddi bir çalışma planladıklarını ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler