Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Cenk Tosun Everton transferinde sona doğru! - Beşiktaş transfer haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Siyah-Beyazlılar’da Cenk Tosun’un Everton’a transferi için artık geri sayıma geçildi. Bir süredir menajerler vasıtasıyla ilerleyen görüşmeler belli bir noktaya gelirken dün İngiliz kulübünün futbol direktörü Steve Walsh, İstanbul’a geldi.

        2

        Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre Beşiktaş'ın 2. başkanı Ahmet Nur Çebi ve idari direktörü Ali Naibi ile masaya oturan Walsh, Everton’ın teklifini kulübe resmi olarak iletirken sıkı pazarlıklar da başladı.

        3

        Ada ekibinin ilk olarak 20 milyon pound teklif ettiği öğrenilirken Beşiktaş’ın kapıyı 30 milyon pounddan açtığı ifade edildi.

        4

        İki tarafın 20 ile 25 milyon pound arasında bir rakama el sıkışması beklenirken transferin yeni yılın ilk günlerinde resmilik kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

        5

        TATİLİNİ ERTELEDİ
        Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Osmanlı maçıyla adeta taraftarının önünde son maça çıkan ve bir anlamda veda eden Cenk’in bu gelişmeler üzerine Dubai’de planladığı tatili ertelediği ve beklemeye geçtiği belirtildi.

        6

        Cenk’in iki kulüp arasında anlaşmaların sağlanmasını beklediği ve buna göre de imzayı atıp sağlık kontrollerinden geçeceği ifade edildi.

        7

        ALLARDYCE'TAN AÇIKLAMA!
        Everton Menajeri Sam Allardyce, Cenk Tosun ile ilgili çıkan transfer iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu. Allardyce, Beşiktaş’ta forma giyen Cenk Tosun’u transfer edip etmeyecekleriyle ilgili soru üzerine, “Eğer bulabilirsek bir forvet oyuncusuna ihtiyacımız var. Ara transfer döneminde bu konuda etkin olacağız."

        8

        "Şu andaki durumumuza göre daha fazla gol atmalıyız” diye konuştu. İngiliz basını, 26 yaşındaki Cenk’le 4,5 yıllık sözleşme imzalamak isteyen Everton’ın 25 milyon sterlin bonservis ödemeyi kabul ettiğini yazmıştı.

        9

        BAŞAKŞEHİR'DEN EVERTON'A
        Medipol Başakşehir Kulübü, Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun’u aldıkları için Everton’ı Twitter hesabından teşekkür etti. Esprili paylaşımlarıyla dikkat çeken Turuncu-Lacivertliler, Cenk’in gollerinin yer aldığı videoya Everton’ı da ekleyerek, “Rakibimiz Beşiktaş’tan Cenk Tosun’u aldığınız için teşekkür ederiz. Bu transferden pişman olmayacaksınız” ifadelerini kullandı.

        10

        Kariyerini NBA ekiplerinden Cleveland Cavaliers'ta sürdüren Cedi Osman ile İngiltere'nin Premier Lig ekiplerinden Everton'a transferi gündemde olan Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun arasındaki diyalog dikkat çekti.

        11

        NBA'de All-Star için seçim haftasına girilirken Cenk, milli basketbolcu için oy verdi. Cedi de Cenk'in bu paylaşımına "Abi çok teşekkür ederim. Senin için de hayırlısı olsun." ifadeleriyle yanıt verdi. Cenk Tosun da Cedi'nin bu tweet'ini "Gururumuzsun kardeşim" sözleriyle yanıtladı.

        12

        Öte yandan İngiltere basınında yer alan haberlere göre Cenk'in Everton'a transferinin tamamlanmasının ardından oturacağı ev de belli.

        13

        Everton Kulübü, bu lüks evlerde konaklaması için Cenk Tosun'a da benzer bir hizmet vereceği belirtildi.

        14

        Futbol sahası, yüzme havusu bulunan evin aylık kirasının 6 bin sterlin olduğu ifade edildi. Everton'ın daha önceki birçok transferini de bu evlerde ağırladığı kaydedildi.

        15

        İşte Cenk Tosun'un oturacağı iddia edilen evden fotoğraflar