Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çukur 37. yeni bölüm 3. fragman: “Bizi iki kişi sanıyorlar, bir kişi olduğumuzu bilmiyorlar!”

        Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un merakla beklenen yeni bölüm 3. tanıtımı yayınlandı. Yamaç, “Ben Çukur’u geri alacağım, yanımda mısınız?” sözleriyle Çukur’dakilerin yardımını isterken, omuz omuza veren Mahsun ve Çeto’nun “Bizi iki kişi sanıyorlar, bir kişi olduğumuzu bilmiyorlar!” diyerek oluşturduğu Karakuzular işareti dikkat çekiyor. Pazarda yaşananlar İdris’in sabrını zorlarken, Cumali-Vartolu atışması devam ediyor. Ortaya çıkan Ayşe’nin Çeto’nun elini öptüğü anlar merak uyandırırken, İdris’in Selim’e attığı tokat gerilimi arttırıyor.

        ÇUKUR 37. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        Çukur’un yarın akşam ekrana gelecek 2. sezonun 4. bölümünde Yamaç, Vartolu ve Cumali güçlerini birleştirir. Koçovalı Kardeşler, Çukur’u yeniden kazanmak için harekete geçerler. Ancak Cumali ile Vartolu arasındaki yüksek tansiyon Yamaç için işleri güçleştirecek.

        REKLAM

        Yamaç bir yandan hedefi uğruna mücadele ederken diğer yandan Cumali ile Vartolu’nun arasında kalacak. Koçovalı Kardeşler tüm engellere rağmen omuz omuza savaşlarına devam ederken; kardeşlerden biri beklenmedik bir anda İdris'in karşısına çıkacak ve büyük yüzleşme yaşanacak.

        Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü yarın akşam saat 20.00’de Show TV'de!

        ÇUKUR 36. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ