Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Dan Bilzerian'ın yeni paylaşımı şaşırttı: Evlilik bir tuzak, bekar kalın! - Dünyadan magazin haberleri
        1

        Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dünya çapında bir ün kazanan ve 33.5 milyon takipçisi bulunan Dan Bilzerian, geçtiğimiz hafta evlendiği yönünde bir paylaşımda bulunmuştu.

        2

        Düğününe ait olduğunu ileri sürdüğü bir fotoğrafını yayınlayan Bilzerian, "Sonunda yaptım!" demişti. 41 yaşındaki Bilzerian, takipçilerini adeta şoke etmişti.

        3

        Şimdiye kadar yanında yüzlerce mankenle görüntü veren Dan Bilzerian'ın bazı takipçileri, Instagram fenomeninin evlendiğine inanmamıştı.

        4

        "İLGİ AMAÇLI PAYLAŞIM"

        Bilzerian'ın bazı takipçileri, bu evliliğe inanırken bazıları da "İlgi amaçlı paylaşım." olduğu yönünde yorum yapmıştı.

        5

        "EVLİLİK BİR TUZAK!"

        Tam bu tartışmalar dinmişken Dan Bilzerian, yeni bir paylaşımla gündem oldu. Tropikal bir bölgede, yanında yine birden fazla kadınla tatil yaparken çekilen karesini yayınlayan Bilzerian, bu gönderisini de ilginç bir mesaj eşliğinde paylaştı: "Evlilik bir tuzak, bekar kalın."

        6

        "ÇOCUKLUĞUNDAN BERİ BALAYINDA"

        Bir grup takipçisi, Bilzerian'ın balayı keyfi yaptığını ileri sürdü. Bazıları da onun her gününün balayı gibi geçtiğini savundu. Dan Bilzerian'ın bir başka takipçisi de onun "çocukluğundan beri balayı yaptığını" belirten bir yorum yazdı.

        7

        Dan Bilzerian'ın bir kadınla evlenip yanında birçok kadınla balayı yapmasını eleştiren takipçileri de oldu. Bunlardan biri Bilzerian'ın "gelecek nesillere kötü örnek" olduğunu savundu. Bir takipçisi de yanındaki genç kadınlara gönderme yaparak "Kardeşim sen artık evlisin" diye yazdı. Bir başka sosyal medya kullanıcısı da "Evlilik sadece birbirini seven iki cesur insan içindir." diye görüş belirtti.

        8

        Başından beri gerçekten evlenip evlenmediği tartışma konusu olan Dan Bilzerian'ın bu "balayı" paylaşımı da benzer tepkiler aldı. Bazı takipçileri tarafından, bu karenin aslında balayı görüntüleri içermediği, Bilzerian'ın içecek markası için çekilen bir tanıtım filmi olduğu ileri sürüldü.

        9

        1998 DOĞUMLU BİR MODEL

        Dan Bilzerian'ın evlendiği ileri sürülen kadının kimliği de ortaya çıktı. ABD magazin basınına göre; bu genç kadın 1998 doğumlu Hailey Grice adında bir model.

        10

        HUKUK EĞİTİMİ GÖRMÜŞ

        Hukuk alanında öğrenim gören Hailey Grice, bu mesleği yapmak yerine farklı hayat tercihlerine yöneldi. 1998 doğumlu olan genç kadının bazı plaj giyimi ve iç çamaşırı firmaları için modellik yapıyor.

        11

        200 MİLYON DOLARLIK SERVET

        Öte yandan Dan Bilzerian'ın 2022 yılı itibarıyla 200 milyon dolar serveti olduğu belirtiliyor. Dan Bilzerian, ilk olarak adını katıldığı poker turnuvalarıyla duyursa da asıl ününe Instagram’da kavuştu. 2013 yılında Instagram’da adını geniş kitlerere duyurmaya başlayan Bilzerian’ın Türkiye’den de binlerce takipçisi bulunuyor.

        12

        Bilzerian, 2016 yılı için ABD başkanlığına aday adayı olacağını açıklamış, daha sonra ise Donald Trump’a destek verdiğini duyurmuştu.

        Fotoğraflar: Instagram.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ