Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Demet Özdemir: Çok acelem var - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Şarkıcı Oğuzhan Koç ile aşk yaşayan oyuncu Demet Özdemir, önceki akşam Beyoğlu'nda bulunan bir mekanda objektiflere yansıdı. Kız arkadaşları ile buluşan Özdemir, çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtsız bıraktı.

        "ÇOK ACELEM VAR"

        Acelesi olduğunu ifade eden ünlü oyuncu, "Arkadaşlar çok acelem var, inanın. Yoksa sizinle sohbet etmek bana keyif veriyor. Söz, en kısa zamanda konuşalım." diyerek, hızla oradan uzaklaştı.

        2

        "KOLAY PARA KAZANMIYORUZ"

        Daha önce kıyafetten ziyade ayakkabıya ve çantaya çok para harcadığını ifade eden Özdemir, "İndirimleri takip eder misiniz?" şeklinde yöneltilen soru üzerine, "Tabii ki de indirimleri takip ediyorum. Kolay para kazanmıyoruz sonuçta." yanıtını vermişti.

        Bir süredir ekranlardan uzak olan 29 yaşındaki ünlü oyuncu, yakın zamanda yeni projeyle izleyicisiyle buluşacağını belirtmişti.

        3

        "YAKIN ZAMANDA EKRANLARDA OLACAĞIM"

        Demet Özdemir, "Aslında bir süre setlere ara verip, dinlenmeyi planlıyordum ama öylesine güzel projeler geliyor ki... Görünen o ki yakın zamanda ekranlarda olacağım. Ben tam anlamıyla netlik kazanmadan bir şey demek istemiyorum ama yakın zamanda açıklamış olacağım." ifadelerini kullanmıştı.

        4

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ