Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Özdemir'den Oğuzhan Koç'a: Sana hep söyledim; seversem...
        1

        14 Şubat Sevgililer Günü'nde oyuncu Demet Özdemir'e evlilik teklifi eden ve "Evet!" yanıtını alan şarkıcı Oğuzhan Koç, 37 yaşına bastı. Nikah masasına oturmaya hazırlanan ikiliden Özdemir, sevgilisinin doğum gününü kutladı.

        2

        "HEP OL SEVGİLİM"

        Koç ile birlikte çekilen romantik fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayan Demet Özdemir, "Sana hep söyledim; seversem görersin... Ruhunun tüm inceliklerini benimle paylaştığın için sana çok teşekkür ederim. İyi ki doğdun sevgilim. Hep ol... Doğarsan görersin... " mesajını yayınladı.

        3

        "İYİ Kİ!"

        Ünlü oyuncu, bu fotoğrafları da, "İyi ki!" sözleriyle paylaştı.

        Koç ise Özdemir'in gönderilerine, "Sevgilim..." sözleriyle karşılık verdi.

        4

        "DÜĞÜNÜMÜZ 2 GÜN SÜREBİLİR"

        Öte yandan geçtiğimiz ay Bebek'te görüntülenen Oğuzhan Koç-Demet Özdemir çifti, düğün törenlerinin 4 gün süreceği yönünde çıkan haberlere açıklık getirmişti.

        İkili, "Dört gün değil ama iki gün olabilir. Bir günü de arkadaşlarımızla eğlenerek geçirmek istiyoruz, herkese zaman ayırmak istiyoruz. O yüzden şimdiden bir şey söyleyip, daha sonra onu yapamamak kötü olur." demişti.

        5

        "TARİH KESİNLEŞMEDİ"

        Düğün tarihlerini daha belirlemediklerini de belirten Koç ve Özdemir, "Tarih kesinleşince sizinle paylaşacağız." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "NEREDE, NE ZAMAN EVLENECEĞİMİZİ SÖYLEYİN"

        Daha önce muhabirlerin, "Düğününüzün Çeşme'de olacağı konuşuluyor." sözlerinin üzerine Oğuzhan Koç, "Henüz belli değil. Çeşme’yi siz çıkarttınız. Söyleyin bari bize nerede, ne zaman evlenelim diye. Ona göre hazırlanalım biz de..." demişti.

        7

        "SAKLIYORUM, GÖREMEZSİNİZ"

        Sevgilisinin evlenme teklifinde verdiği yüzüğün sorulması üzerine Demet Özdemir, "Bakın, saklıyorum. Göremezsiniz, iyi geceler arkadaşlar." şeklinde konuşmuştu.

        8

        FİYATI 70 BİN DOLAR!

        'Sakiler Grubu'nun da şarkılarıyla eşlik ettiği organizasyonda sevgilisine "Evet!" yanıtını veren Özdemir'in 4 karatlık özel tasarım tektaşının fiyatının 70 bin dolar, yani yaklaşık 1 milyon TL olduğu öğrenilmişti.

        9

        ÇEŞME'DE BELGELENEN AŞK

        Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un birlikteliği, 2021'in ilk günlerinde ortaya çıkmıştı. Aşk, dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu yılbaşında Çeşme'de tatil yapan ikilinin fotoğraflarının çekilmesiyle belgelenmişti.

        10

        "GÜZEL BİR SÜRECİN ARİFESİNDEYİZ"

        Oğuzhan Koç, "Güzel bir sürecin arifesindeyiz." diyerek, Özdemir ile aşklarını duyurmuştu. Koç'un aşkını ilan etmesinin ardından ikili, beraberliklerini sosyal medyaya taşımıştı.

        11

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ