Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Şener: Miss Turkey 2022 yarışmasında birkaç güzel kız vardı ama... - Magazin Haberleri
        1

        Demet Şener, önceki gün katıldığı bir açılışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

        2

        Nursena Say'ın birinci seçildiği Miss Turkey 2022'de jüri koltuğunda yer alan Şener, yarışmada birinci seçilen Nursena Say'a sosyal medyada yapılan eleştiriler hakkında konuştu.

        3

        "HERKES ELEŞTİRMEYİ SEVİYOR"

        Miss Turkey 1995 birincisi olan Demet Şener, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

        Bazı şeyler eleştiriliyor. Ama eleştirirken ana konular gözden kaçıyor. Birkaç tane güzel kız vardı ama İngilizceleri yeterli değildi. Yurt dışında bizi temsil edecek kızın en iyi şekilde İngilizce konuşması lazım. 80 - 90 ülkeden gelenlerle az İngilizce ile bir şey yapamazsınız. Dış güzellik tabii ki önemli ama onu dolduran bir sürü etken var. Onları da göz ardı etmemek lazım. Herkes eleştirmeyi çok seviyor. Ben zamanında jüriden tam puan almıştım. Ben sosyal medyayı şu an hiç takmıyorum. İstediğim hayatı istediğim doğrularla yaşıyorum. Karakterli olarak yaşıyorum. Kimseye verecek hesabım yok. Ama genç kızlar bundan etkilenebilirler. O yüzden eleştirirken dozunu ayarlamak gerekiyor. Onlara tavsiyem kimseyi dinlemeden bildikleri doğru yolda devam etsinler. Zaten sizi herkes beğeniyorsa orada sorun var demektir. Miss Turkey'de birinciyseniz eleştirilirsiniz. 19'uncu olsanız eleştirilmezsiniz.

        4

        TÜRKİYE'Yİ MISS WORLD'DE TEMSİL EDECEK

        Nursena Say ise Türkiye'nin en güzel kızı seçilerek tacını takmıştı. Say, ülkemizi Miss World’de temsil edecek. Mersin doğumlu olan 24 yaşındaki Say, 1.80 boyunda ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun.

        5

        "BURADA OLMAK HAYALDİ"

        Mutluluğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getiren Nursena Say, gönderisinde şu ifadelere yer vermişti:

        Bana bu gururu yaşatan Miss Turkey ekibine ve beni destekleyen başta ailem olmak üzere, herkese çok teşekkür ederim. Çok gururluyum. Burada olmak bir hayaldi. Uzun ve yoğun bir çalışmanın sonucunda yepyeni bir sayfa başlıyor. Kendime ve yaşadığım topluma katkı sağlayacak işler yapmama vesile olması dileğiyle...

        6

        Öte yandan Türkiye ve Avrupa eski güzeli Neşe Erberk'in kızı, 8 numarayla yarışan Selin Erberk Gurdikyan, Miss Turkey Supranational seçilmişti. Miami doğumlu olan 23 yaşındaki Erberk, 1.78 boyunda ve tıp fakültesi son sınıf öğrencisi.

        7

        5 numara Aleyna Şirin Miss Universe seçilmişti. Malatya doğumlu olan 21 yaşındaki Şirin, 1.76 boyunda ve iç mimarlık ve çevre tasarımı bölümü 2. sınıf öğrencisi.

        8

        Güzellik tacını geçtiğimiz yıl ise Dilara Korkmaz takmıştı.

        Haberi Hazırlayan: Şeyda Odabaş

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ