Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Deniz TOKAT/ DENİZLİ (DHA)DENİZLİ'de jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, arama yapılan otomobilde yeşil reçeteyle satılan 23 bin 408 ilaç ele geçirildi. Aralarında eski ilaç mümessilinin de bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı.

        Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bu sabah kente yeşil reçeteyle satılan ilaç getirileceği bilgisi üzerine harekete geçti. Kent girişinde oluşturulan kontrol noktasında şüpheli görülen otomobil durduruldu. Otomobilde, narkotik köpekler 'Arya' ve 'Arteon' ile yapılan aramalarda 23 bin 408 ilaç ele geçirildi.

        Aralarında eski ilaç mümessilinin de bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. DHA-Güvenlik Türkiye-Denizli Deniz TOKAT

        2021-01-13 16:00:10

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler