Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÜVEY OĞLU DA ÖLDÜ, KANI ANI KAMERADA

        Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde köprü ayağına çarpan otomobilde bulunan ve kazada ağır yaralanan Allaattin Taş'ın üvey oğlu olduğu öğrenilen Ömer Akgun (18) de bugün tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Kazada ölen sayısı üçe yükseldi. Hayatını kaybeden baba Alaattin Taş (41) ile 4 yaşındaki oğlu Doğukan Taş'ın cenazesi, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi sonrası yakınlarına teslim edildi. Baba Alaattin Taş ile oğlu Doğukan Taş, Kayalık Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi. Ömer Akgun ise Tavas ilçesinin Karahisar Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi.

        KANI KAMERADA

        Öte yandan, kazanı anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. Kamera kayıtların da, Alaattin Taş'ın kullandığı otomobilin hızla gelmesi, direksiyon kontrolünü yitirip, köprü diğerine çarpması yer alıyor.Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Denizli Ramazan ÇETİN

        2021-10-15 19:03:25

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler