Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Dilara Aksüyek: Eleştirilere maruz kalmak istemiyorum! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Dilara Aksüyek, önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Köpeğini gezdiren Aksüyek, her kısıtlama günü olduğu gibi yine dışarıdaydı.

        "ELEŞTİRİLERE MARUZ KALMAK İSTEMİYORUM"

        Maskesiz bir şekilde saatlerce köpeğini dolaştıran 33 yaşındaki Dilara Aksüyek, fotoğraflarının çekildiğini fark edince rahatsızlığını dile getirdi.

        "Lütfen arkadaşlar, maskesiz çekmeyin. Eleştirilere maruz kalmak istemiyorum" diyen ünlü oyuncu, koronavirüse karşı tedbirsiz dolaşmaya devam etti. Ardından bir süre Onur Bay'ı bekleyen Aksüyek, sevgilisi gelmeyince evinin yolunu tuttu.

        2

        AŞK YENİDEN

        İlişkilerine ikinci kez şans veren Dilara Aksüyek-Onur Bay çifti, geçtiğimiz hafta Cihangir'de görüntülenmişti. İkili, sokağa çıkma kısıtlamasında köpeklerini gezdirirken arkadaşlarıyla karşılaşmıştı.

        3

        Grup koyu sohbet halindeyken Aksüyek, sevgilisi Onur Bay'a dönerek, sarılmıştı. Bununla da yetinmeyen Dilara Aksüyek, Bay'ın kulağını ısırıp, sevgi gösterisinde bulunmuştu. Ardından görüntülendiklerini fark eden çift, utangaç tavırlar sergilemişti.

        4

        Dilara Aksüyek, sevgilisinin yanından hızlıca uzaklaşıp, bir markete girmişti. Çıkışta tekrar Bay'ın yanına gelen ünlü oyuncu, daha sonra hızlı adımlara evinin yolunu tutmuştu.

        5

        Dilara Aksüyek

        6

        Onur Bay

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ