Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından başlatılan 2023 seçimlerine hazırlık sandık görevlileri eğitim programı devam ederken, programın ikinci aşamasında Bağlar ve Sur ilçe teşkilatlarının çalışmaları ele alındı.

        Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezinde gerçekleşen programa AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı yöneticileri, Bağlar İlçe Başkanı Ahmet Maruf Demir, Sur İlçe Başkanı Murat Unat ile eğitime tabi tutulan bin kişilik grup katıldı. Programda sandık görevlilerinin seçim günü neler yapmaları gerektiği dile getirilerek sinevizyon gösterisi eşliğinde eğitim verilip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partililere mesajını içeren video ekrana getirildi.

        Programda konudan AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Ahmet Maruf Demir, dava bilincine dikkat çekerek tarihi öneme sahip 2023 seçimlerinden zaferle ayrılmak için gece ve gündüz demeden şuurlu bir bir mücadele ruhu ile çalışacaklarını dile getirdi. Demir, sandık görevlilerinin okçular tepesine benzeterek, "Seçim günü sonuna kadar sandıklara sahip çıkmalıyız" dedi.

        Sandık görevlilerinin büyük ilgi gösterdiği eğitim programı yapılan konuşmalarla son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler