Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır’ın Hani ilçesinde evlerinde ve arazilerde yapılan aramalar sonucu uyuşturucu ve silah bulunan 3 şüpheliden 2'si adli işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Alınan bilgilere göre, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, Hani İlçe Emniyet Amirliği ekiplerinin hassas ve detaylı çalışmaları neticesinde, 3 arazide uyuşturucu madde ekimi yapıldığı tespit edildi. Uyuşturucu ekimi yaptığı tespit edilen 3 şüphelinin ikametlerinde ve arazilerde yapılan aramada, 26 kök Hint keneviri, 521 gram toz esrar maddesi, 326 gram Hint keneviri bitkisi tohumu, 2 adet ruhsatsız tüfek, 5 adet 7.65 fişek ve 5 adet av tüfeği kartuşu, terazi ve streç film, 13 adet şeffaf poşet, 1 adet ruhsatsız tabanca ve şarjöre basılı vaziyette 5 adet fişek, 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

        Şüpheliler H.O., M.M.O. ve R.O.'nun gözaltına alındığı, H.O. ve M.M.O.'nun dün çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine sevk edildiği, diğer şüphelilerin ise serbest bırakıldığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler