Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberi: Büyük acı! Ankara'da, kayıp olduğu bildirilen 19 yaşındaki Doğanay ölü bulundu!

        Ankara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğrencisi 19 yaşındaki Doğanay Demirtaş'ı bulmak için AFAD koordinasyonunda başlatılan arama çalışmaları Demirtaş'ın cansız bedeninin bulunmasıyla sona erdi.

        AĞACA ASILI HALDE BULUNDU

        AA'da yer alan habere göre Eymir Gölü bölgesinde ormanlık alanda ağaçta asılı halde bulunan Demirtaş'ın cenazesi Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

        PAZAR GÜNÜNDEN BERİ HABER ALINAMIYORDU

        Başlatılan çalışmalar sonucu Demirtaş'ın 30 Ekim pazar akşam saatlerinde Güvenpark'tan otobüse bindiği ve Eymir Gölündeki iş yerleri kameralarına yansıyan görüntülerde de bu bölgeye geldiği tespit edildi. Demirtaş'ın 29 Ekim'de de ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

        ARAMA ÇALIŞMASINA 49 PERSONEL KATILDI

        Demirtaş'ın dün sabah saat 10.30'a kadar cep telefonundan alınan sinyal doğrultusunda AFAD koordinasyonunda başlatılan arama çalışmalarına Polis Arama Kurtarma, AKUT, ADAK ve ANDA timlerinden oluşan 49 personel, 16 araç, dron, 3 arama kurtarma köpeği ve Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı'na bağlı polis helikopteri katıldı.

        BÖLGE ADIM ADIM TARANDI

        Turan Güneş-Eymir Gölü arasında kalan arazi ekipler tarafından adım adım tarandı. Ekipler öğleden sora ise Eymir Gölü'nün Gölbaşı tarafında kalan kısmına yoğunlaşmıştı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Alper Uruş

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ