Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Dünürlerin bıçaklı sopalı kavgası: "Nikahlı eşimi kimse alamaz"

        Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde, dünürler arasındaki tartışma, diğer aile fertlerinin de katılmasıyla baltalı, bıçaklı ve sopalı kavgaya dönüştü. Olayda 5 kişi yaralandı, 3 kişi gözaltına alındı.

        Olay, merkez Yıldırım İlçesi Baruthane Mahallesi'nde dün gece saatlerinde meydana geldi. DHA'nın haberine göre, Sevinç A. (29), önceki evliliğinden olan engelli çocuğunun, eşi Efkan A. (32) ve kayınvalidesi Nezire A. (55) tarafından işkence gördüğünü iddia edip, evden ayrılmak istedi.

        REKLAM

        BALTALI, BIÇAKLI, SOPALI KAVGA

        Efkan A. ile Sevinç A. arasında başlayan tartışma, tarafların yakınlarının da araya girmesiyle büyüdü, sokağa taşıp, bıçaklı ve sopalı kavgaya dönüştü. Eline balta ve bıçak alan alan Sevinç A.'nın ağabeyleri, Efkan A.'nın evini bastı. Kavgada, Sevinç A.'nın yakınlarından Dilshad S., (29) Maksut Z., İsrail Z. (35), Rüstem M. (30) ile Efkan A.'nın annesi Nazire A., vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

        Olayı gören çevredekiler, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi çevrede yoğun güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri yaralılardan Dilshad S., Maksut Z. ve İsrail Z., Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Rüstem M. ve Nazire A. da Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Maksut Z.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

        'NİKAHLI EŞİMİ KİMSE ALAMAZ'

        Kavganın ardından Efkan A., kardeşi Gökhan A. (23) ve babası Mirzat A.(59) saklandıkları evde yakalanıp, gözaltına alındı. Şüphelilerden Efkan A., olayın, eşinin ağabeyi tarafından götürülmek istenmesi üzerine çıktığını ileri sürdü.

        Olayda bıçakla 3 kişiyi yaraladığı öne sürülen Efkan A. sorgusunun tamamlanması üzerine adliyeye sevk edildi. Efkan A.'nın ilk ifadesinde tartıştığı eşi Sevinç A.'nın evden ayrılmak istediğini kendisinin ise izin vermediğini anlatarak, "Eşim Sevinç, abisine kavga ettiğimizi anlatmış. Evde oturduğumuz sırada pencereler kırıldı. Cama çıktığımda yanında yakınları olan eşimin abisi Maksut Z., elindeki baltayı göstererek, aşağı inmemi söyledi. İnmedim onlar da kapıyı kırıp, içeri geldi. 'Eşimi götüreceklerini' söylediler. Tartışmaya başladık, sonra elindeki bıçağı ve baltayı bana savurdu, ben de mutfaktan aldığım bıçak ile saldırdım. Sevinç, nikahlı eşim. Nikahlı eşimi, kimse benden alamaz. Pişman değilim" dediği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ