Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Teröre lanet yağıyor! - Futbol Haberleri

        HTSPOR.COM

        Teröre son olarak kurban verdiğimiz 10 vatan evladını ve yaralılarımızı spor kulüpleri de unutmadı. Yurdun dört bir yanındaki spor kulüpleri yayınladıkları bildirilerle bu hain saldırıyı lanetledi.

        BEŞİKTAŞ:

        "Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü tehdit etmeye kalkan hain teröre karşı canını siper ederek vatanını koruyan kahraman askerlerimizden 8 tanesinin bu menfur saldırıda hayatını kaybetmesi, 14 askerimizin de yaralanması hepimizi derin bir üzüntüye sevk etmiştir.

        Devleti uğrunda canını feda ederek bir askerin ulaşabileceği en yüksek makamın sahibi olan şehit askerlerimize Allah'tan rahmet, Milletimize, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve şehit ailelerine başsağlığı, yaralı askerlerimize ise acil şifalar diliyoruz.

        Terör örgütlerinin, Türkiye Cumhuriyeti'nin birliğine ve bütünlüğüne hiçbir zarar veremeyeceğini biliyor ve her türlü terör eylemini şiddetle lanetliyoruz."

        FENERBAHÇE:

        Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nin Irak sınır kesiminde operasyon yapan askerlerimize bir grup terörist yine haince saldırdı. Çıkan çatışmada 8 askerimizin şehit olduğu bazı askerlemizin de yaralı olduğunu üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Bu hain terörist saldırıyı nefretle kınıyor ve lanetliyor; şehit askerlerimizin yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve Türk Ulusuna başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.

        GALATASARAY:

        Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde askeri birliğe bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı sonucunda 10 askerimizin şehit olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

        Terörü bir kez daha nefretle ve şiddetle kınıyor, yaşamını yitiren şehitlerimize Allah'tan rahmet; Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve ailelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ