Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Duygu Özaslan'dan takipçisine yanıt: Azmimle gurur duyuyorum! - Magazin haberleri
        1

        Yayınladığı bikinili kareleri ile Bodrum tatilinde objektiflere yansıyan görüntüsü arasındaki fark çok konuşulan YouTuber Duygu Özaslan, Instagram'dan yeni pozlarını paylaştı.

        2

        29 yaşındaki Özaslan, son zamanlarda zayıf hallerini paylaşınca takipçilerinden eleştiri topladı.

        3

        Bir takipçisi Duygu Özaslan'ın bu gönderisine, "Bulimia'dan yakınan biri olarak, yarattığın bu 'fake' (sahte) vücut modeliyle birçok genç kızı buna sürüklüyorsun. Yandığın şeyle yakıyorsun. İnsanlara diyorsun ki; 'İdeal vücut bu olduğu için ben kendi vücudum yerine photoshop ile bunu yapıyorum.' Gerçekten acınası..." şeklinde yorum yaptı.

        4

        Zayıfladığını dile getiren YouTuber ise o kişiye, "Öyle bir şey demiyorum. Artık fotoğraflarımla oynamıyorum da. Çok ciddi spor yapıp, kilo verdim. Kusura bakmayın ama azmimle de gurur duyuyorum" şeklinde yanıt verdi.

        5

        Paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettiren Özaslan'ın bikinili kareleri bu yaz çok konuşulmuştu.

        6

        Bir süredir basketbolcu Maxim Can Mutaf ile aşk yaşayan Duygu Özaslan, gelen eleştirilerin ardından, "Benim kilolu halim bile hepinizden güzel" demişti.

        7

        Bir Twitter kullanıcısı durumu, "Olay Duygu Özaslan’ın kilo almış olması değil, olay şu an olduğu halini kabullenip, sevmek yerine kendi görmek istediği hali yansıtmak, insanları kandırmak. İnsanlar lanse edilen 'Mükemmel' vücutları görüp, kendini sorguluyor. Aç bırakıyor, sağlığını kaybediyor..." diyerek eleştirmişti.

        8

        Bu yoruma da Twitter'da beğeni yağmıştı.

        9

        YouTuber daha sonra ise, Bulimia Nervoza hastalığına yakalandığını açıklamıştı.