Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde yer alan Korugöl Tabiat Parkı, altyapı çalışmaları tamamlanarak turizme kazandırıldı.

        Güzeldere, Samandere, Aydınpınar şelaleleri, Sarıkaya ve Fakıllı mağaralarının yanı sıra Çamlıpınar, Yayakbaşı, Efteni, Pürenli ve Topuk Yaylası göletlerindeki altyapı çalışmalarının ardından Korugöl Tabiat Parkı da ziyarete açıldı. Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve TURSAB işbirliğiyle altyapı çalışmaları tamamlanan park, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Yaklaşık 22 hektarlık alana sahip parkta 5 hektarlık bir göl bulunuyor. Kayın, meşe ve gürgen ağaçlarının yer aldığı parkta foto safari, sportif olta balıkçılığı, kampçılık ve trekking alanları da mevcut.

        Arkadaşlarıyla birlikte Korugöl'e geldiğini belirten ziyaretçilerden İlayda Işık, "Arkadaşlarımızla beraber Korugöl'e geldik. Çok mutluyuz. Burası güzel bir konumda ve eğlenceli. Ortam çok güzel hem huzur veriyor hem de keyifli. Bu güzelliğin olduğu ortama herkesin gelmesini beklerim elbette. Hafta sonu olması sebebiyle biraz kalabalık. Yer sıkıntısı olabilir ama ortam şahane, mutlaka kişilerin gelip görmesini isterim" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler