Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Belediyesinin katkılarıyla Düzce Halk Eğitim kursu öğrencilerinin yıl boyunca yaptığı el emeği ürünler Düzce Millet Bahçesinde 13 Temmuz tarihleri arasında sergilenecek.

        Düzce Halk Eğitim Merkezinde ev tekstil ve el sanatları ürünleri sergisine katılan çoğunluğu ev hanımı olan kursiyerlerin eserleri Millet Bahçesinde sergilenecek. Düzce Belediyesinin de destek verdiği sergi 13 Temmuz tarihleri arasında Düzcelilerin beğenisine sunulacak. Sergide kursiyerler tarafından üretilen; el işleri, ev tekstili işlemeli ürünler, tablolar, ebru sanatı eserleri ve daha birçok el emeği göz nuru eser sergilenecek.

        Ürün yelpazesinin geniş olduğu karma el sanatları sergisinde Düzceli kadınlar hem emeklerini görücüye çıkaracak hem de aile bütçelerine katkı sağlayacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler