Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ebru Şancı ölümden döndü: Acil ameliyata alındım, az kalsın gidiyordum! - Günün magazin haberleri
        1

        Instagram hesabını aktif kullanan ve bir süredir sosyal medya paylaşımlarına ara veren eski manken Ebru Şancı, yayınladığı gönderi ile sevenlerini bilgilendirdi.

        2

        Bir süredir yaşadığı sağlık problemlerine değinen Şancı, bağırsaklarının düğümlendiğini ve acil olarak ameliyata alındığını söyledi.

        3

        "AKCİĞERİME PIHTI GELMİŞ"

        "Az kalsın gidiyordum!" diyen 38 yaşındaki eski manken, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

        Bir sabah şiddetli bir ağrıyla uyandım. Karnıma öyle bir kramp girdi ki bıçak gibi saplanıyor. Vücut direnci yüksek biriyimdir, benim acı eşiğim de yüksek. Dedim ki herhalde apandisit. Koştum hastaneye gittim. Doktorum ultrason istedi. Ultrasonda sıra vardı ben de sabırsız biri olduğum için "Hocam ben mide spazmı geçiriyorum bana serum takın ben iyi olurum." dedim. Serumdan sonra bir şeyim yoktu çıktım hastaneden 15 dakika sonra korkunç ağrı geri döndü. Normal olmadığını düşündüm. Sonra gittim ultrason çektirdim. Hiç olmayan binde bir olan bir şeyle karşılaştık. Bağırsaklarım düğümlenmiş. Cerrahlar geldi apar topar, "Ameliyata almak zorundayız." dediler. Ameliyat oldum. Şiddetli kusmadan akciğerime pıhtı gelmiş. Gidiyordum az kalsın. Bedenim iyileşti ama ruhum iyileşmedi. O yüzden uzun süredir burada yoktum.

        4

        ÜÇ ÇOCUK ANNESİ

        Öte yandan Ebru Şancı, futbolcu Alpaslan Öztürk ile 2015 yılında nikah masasına oturmuştu. Mila ve Ceylin adında ikiz kızları olan çift, 2020'de de oğulları Kürşad Fırat'ı kucaklarına alarak, üçüncü kez anne ve baba olma sevincini yaşamıştı.

        5

        'RTÜK' ESPRİSİ

        Geçtiğimiz aylarda bir mekanda eğlenen ikili, objektif karşısına geçmişti. Eşiyle birlikte poz veren Şancı, Alpaslan Öztürk'ün dekoltesini kapattığı o anları, "RTÜK genel müdürü..." şeklinde esprili bir not ile yayınlamıştı.

        6

        "KOCAMI EN ÇOK ZORLAYAN 3 YERLİ FORVET"

        Şancı, daha önce de futbolcu eşi Alpaslan Öztürk ve çocuklarının fotoğrafını, "Kocamı en çok zorlayan 3 yerli forvet... Maşallah." notuyla Instagram'dan paylaşmıştı.

        7

        "KENDİ SÜTÜMÜ YÜZÜME SÜRÜYORUM"

        Sosyal medya hesabından sık sık mutlu aile pozlarını yayınlayan eski manken, takipçilerinden gelen bir soruya yanıt vermişti. Ebru Şancı, cildinin pürüzsüz olmasının sırrını şu sözlerle açıklamıştı:

        Hep soruyorsunuz; tam samimiyetimle söyleyeceğim. Belki bilen vardır, yapan da vardır. Kendi sütümü sürüyorum yüzüme tonik niyetine. Buzdolabına koyuyorum. Bazen sabah-akşam siliyorum. Patentini almayı düşünüyorum. Cildim gördüğünüz gibi kaymak gibi.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ