Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ece Erken'den Şafak Mahmutyazıcıoğlu itirafları - Magazin haberleri
        1

        Bir dargın bir barışık ilişkilerine yeniden şans veren Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu geçtiğimiz haziran ayında Bodrum'da nikah masasına oturmuştu. Ancak çift hakkında ayrılık iddiası ortaya atıldı.

        2

        Bu dedikoduyu güçlendiren detay da ikilinin Instagram'da birbirlerini takip etmeyi bırakıp, Erken'in eşiyle birlikte yer aldığı fotoğrafları da kaldırmasıydı. Ünlü sunucu ayrıca, Instagram profilindeki 'Myazıcıoğlu' soyadını da sildi. Bu hamlelerden sonra çiftin hakkında, boşanacağı ileri sürüldü. Haberler karşısında sessiz kalan Ece Erken, oğlu Eymen'i de alıp tatile çıkarken, Mahmutyazıcıoğlu Instagram hesabını kapattı.

        3

        BARIŞMA FOTOĞRAFI

        Erken ve Mahmutyazıcıoğlu aralarındaki buzları kısa süre içinde eritti. Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve kızları ile oğlu Eymen'in yer aldığı bu fotoğrafa 'nazar boncuğu' emojisi koyarak, eşiyle barıştığını duyurdu. Ünlü sunucu, ayrıca Instagram profiline 'Mahmutyazıcıoğlu' soyadını da ekledi.

        4

        Ece Erken, 'Söylemezsem Olmaz' programında, eşi ile yaşadığı soruna ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.

        5

        "BİR DAHA YAPMAYACAĞIM"

        Ünlü sunucu, "Ev taşıyorum ve inanılmaz stresli bir şey. Şafak'ın arkadaşları yardımcı olacağını söyledi. Sürekli gecikme oldu. Benim mimarlarla ilgili travmam var, yine öyle bir şey başıma geldi. Bu konuyla ilgili tartışma yaşadık... O sırada Şafak Ankarada'ydı ve Instagram hesabını kapatmış. Beni engelledi zannettim, soyadımı ve fotoğrafları arşive attım. Sonrasında barıştık ama bir daha yapmayacağım... Reklam yapıyormuşum. Magazin sayfalarına neler yazmışlar! Böyle bir şeyin reklamı olur mu? Neyin reklamını yapacağım? Hemen 'ayrılık' haberine atladılar... Şafak dün eve geldi, hiçbir şey yokmuş gibi birlikte Ankaraya geldik, akşam döneceğiz. Şafak artık dalga geçiyor. Ama iyi oldu dostu düşmanı gördük" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ