Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne Belediye Meclisi mart ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Recep Gürkan başkanlığında gerçekleşti.

        Atatürk Kültür Merkezi'ndeki meclis salonunda gerçekleşen toplantı, 31 Mart'ta görev süreleri bitecek meclis üyelerine plaket verilmesiyle başladı.

        Gürkan, toplantıda yaptığı konuşmada, görev yaptıkları süresince tüm meclis üyelerinin kentin faydasına işler yapmak için çaba sarf ettiğini söyledi.

        Edirne'nin temel belediyecilik hizmetlerini alması için çalıştıklarını belirten Gürkan, katı atık toplama, içme suyu, çevre yolları ve altyapı gibi birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti.

        Belediye meclisinde görev yapan üyelere teşekkür eden Gürkan, yeni dönemde seçilecek üyelere de görevlerinde başarı diledi.

        - Dinar'a "Edirne turizm elçisi" beratı verildi

        Katıldığı televizyon programları, fuar ve etkinliklerde kentin tanıtımına verdiği katkılardan dolayı belediye meclisince "Edirne turizm elçisi" payesi verilen Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı ve tava ciğer dükkanı işletmecisi Bahri Dinar'a berat verildi.

        Dinar'ın yıllardır kenti tanıtımına büyük katkı sunduğunu ifade eden Gürkan, "Edirne'nin turizmine bugüne kadar sağladığı katkılar için şükranlarımızı sunuyoruz. Kendisini kutluyorum, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum." dedi.

        Dinar da Gürkan ve meclis üyelerine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler