Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Lüks Yaşam 24 ayar altından güneş gözlüğü - Lüks Yaşam Haberleri

        HABERTURK.COM

        EKONOMİ SERVİSİ

        SELİN KUNT

        skunt@haberturk.com

        Eskiden sadece yaz aylarında kullanılan güneş gözlüğü artık doktorlar tarafından her mevsim kullanılması tavsiye edilen bir aksesuar. UV ışınlarının sadece cilde değil gözlere de zarar verebildiği tespit edildiğinden beri yaz veya kış demeden dışarı çıktığınızda güneş gözlüğünüzü takmanız öneriliyor. Özellikle daha önce gözünüzden lazerle ameliyet olduysanız bu öneri bir zorunluluk haline geliyor.

        Güneş gözlükleri elbette sadece sağlık için kullanılan bir aparat değil, kişinin tarzını yansıtan görüntüsünü tamamlayan mükemmel bir aksesuar, bu nedenle de dev bir sektör. Artık neredeyse tüm modaevlerinin hatta ünlülerin kendi güneş gözlüğü markası var.

        Elbette seçenek zor olunca aralarından seçim yapmak da zor oluyor. Para sorunu olmayanlar, lükse düşkün olanlar ve elbette herkeste bulunmayacak ürünleri kullanmayı sevenler için çok özel bir güneş gözlüğü üretildi. Bernhard Willhelm ve MYKITA Franz ortak yapımı pilot model gözlükler tam anlamıyla göz kamaştırıyor. Tasarımcı Willhelm ile lüks gözlük üreticisi MYKITA'nın işbirliği 1976 Kış Olimpiyatlarına dayanıyor. 24 ayar altın gözlüklerin camlarında bile altın kaplama mevcut. Şu anda özellikle ABD'de ünlüler arasında çok popüler olan altın gözlükler 2 farklı model olarak 775 dolardan satılıyor.

        Eğer gözlükler bir yerden size tanıdık geliyorsa hemen yardımcı olalım; Sarah Jessica Parker Sex & The City 2 filminin afişinde bu gözlükleri takıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ