Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Akıllı ve çevreci şömine - Makro Ekonomi Haberleri

        Tüm dünyada"çevre dostu - akıllı ateş şömine" anlayışına yeni bir soluk getiren, EcoSmart™ Fire sofistike ve zekice düşünülmüş tasarımlarının yanı sıra, yenilenebilir yakıtı ile de büyük ilgi görüyor.

        Olağanüstü bir stilde açık şömine yaratma vizyonu ile hareket eden EcoSmart™ Fire, şekerin fermantasyonu ile elde edilen ve yeşil enerji olarak da bilinen bitkisel yakıt ile çalıştığından zararlı hiçbir emisyon çıkarmıyor. Çevreyle dost olduğu için bacaya da gerek duymuyor. Bu sayede bacasız olarak kapalı mekânlarda da rahatlıkla kullanılıyor.

        Şeker kamışı, patates, muz, kırmızı pancar ve son zamanlarda buğday gibi hububatlardan elde edilen şekerlerin fermantasyonu ile üretilen saf bir alkol olan etanolün çeşitli maddelerle natüre edilmesiyle meydana gelen, çevre dostu yenilenebilir denatüre etanol ile EcoSmart™ Fire şömineleri, temiz yanıyor ve neredeyse hiçbir bakım istemiyor.

        EcoSmart™ Fire, tamamen biyolojik ürünlerin birleşiminden oluşan denatüre etanol, aynı zamanda nötral ekolojik bir denge sağlıyor. Geleneksel şöminelerin aksine, havalandırma için bir baca veya sabit bir gaz bağlantısı gibi bir kalıcı donanım veya tesisat gerektirmeyen, etanol yakıtlı, çevre dostu açık şömineler, tasarımı sofistike ve zekice düşünülmüş modelleriyle EcoSmart™ Fire, mekanlarınızdaki yenilikçi imzanız olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ