Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Akbank Citibank'la nikah tazeledi - Para Haberleri

        Akbank'tan yapılan yazılı açıklamada, Akbank ve Citibank tarafından 2008 yılında 3 yıl için imzalanan bir işbirliği anlaşmasıyla sunulan Citi Axess'in başarılı büyüme stratejisinin, sonuçlarını verdiği kaydedildi.

        İki kurum arasında kredi kartları işbirliğine yönelik anlaşmanın süresi 2018 yılına kadar uzatılarak, anlaşmanın toplam süresinin 10 yıla çıkartıldığı vurgulanan açıklamada, ''Bu sayede Citi Axess kredi kartı sahipleri, dünyanın neresinde olursa olsun Citibank gibi global bir bankanın müşterisi olmanın ayrıcalıklarını yaşarken, Axess'in sunduğu sayısız fırsat ve avantajlardan da yararlanmaya devam edecek'' denildi.

        Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Akbank Genel Müdür Vekili Hakan Binbaşgil, Citi-Akbank işbirliğinin ortak kredi kartı uygulamalarından ATM ve şube kullanımına kadar uzanan bir yelpazede çok başarılı sonuçlar yarattığına dikkati çekerek, Citi Axess kart süresinin 2018'e kadar uzatılmasının bu başarılı işbirliğinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti.

        Citibank Türkiye Bireysel Bankacılık Başkanı John Denhof da, Akbank ve Citibank arasında 2007 yılında hayata geçirilen stratejik ortaklık açısından büyük önem taşıyan ve 2008'de sunulmaya başlayan Citi Axess'in, geride bırakılan dönemde Citibank ve Akbank'ın çalışmalarıyla büyümeye, güçlenmeye devam ettiğini vurguladı. Denhof, ''Bu işbirliğini önümüzdeki dönemde Citi Axess'e ekleyeceğimiz yenilikler ile destekleyeceğiz'' dedi.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ