Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Arvento 3. kez Deloitte Teknoloji Fast 50'de - Teknoloji Haberleri

        Arvento Mobil Systems, Deloitte’un Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerini belirlemek amacıyla yürüttüğü Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nda 3’üncü kez yer almayı başardı.

        Araç takip sistemleri alanında Türkiye’de Pazar lideri konumunda olan Arvento Mobile Systems, Deloitte’un Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerini belirlemek amacıyla yürüttüğü Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nda 3’üncü kez yer almayı başardı. Deloitte Teknoloji Fast 500 listesinde yer alan şirketler, 2007 - 2011 yılları arasında net satış gelirlerinde kaydettikleri büyümeye göre programda yer almaya hak kazanıyor.

        14 BİN MÜŞTERİYE

        Yakaladıkları başarıyı değerlendiren Arvento Mobile Systems Genel Müdürü Özer Hıncal, 2007 - 2011 yılları arasında kaydettikleri büyümenin ardında, kuruldukları günden beri teknolojiden insan kaynağına uzanan birçok farklı alana yaptıkları yatırımların olduğunu belirtti.

        2005’te 12 müşteri ile başlayan yolculuklarının şu anda araç takip sistemleri alanında Türkiye’de pazar lideri olarak, 22 ülkede 14 binden fazla müşteriye hizmet veren bir şirket haline geldiklerini söyleyen Özer Hıncal, “190 binden fazla aracına hizmet vererek devam ediyoruz. Bu büyüme sürecinde, konuya yalnızca teknolojiye yatırım yapan bir şirket olarak bakmamaya, insan kaynağından sosyal projelere uzanan geniş bir alana yatırım yapmaya özel bir önem verdik. Bu yatırımlarımızın ve vizyonumuz karşılığı olarak da yurt içinde ve yurt dışında farklı organizasyonlar tarafından onurlandırılıyoruz. Bu yıl 3. kez Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nda yer almaktan dolayı son derece gururluyuz” diye konuştu.

        SÜREÇ NASIL İŞLİYOR?

        Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2012 Programı’na katılmak isteyen şirketlerin 2007’de en az 50.000 Euro, 2011 yılında ise en az 800.000 Euro net satış geliri elde etmiş olmaları, merkezlerinin Türkiye’de bulunması ve bir “teknoloji şirketi” olması gerekiyor. Programda, faaliyet gelirlerinin önemli kısmını sağladığı bir teknolojiye sahip olan ya da gelirlerinin önemli bir bölümünü teknoloji araştırma ve geliştirme çalışmalarına ayıran firmalar, “Teknoloji Şirketi” olarak tanımlanıyor. Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) bölgesindeki Deloitte Teknoloji Fast 50 programlarında yer alan firmalar, EMEA’nın en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketinin belirlendiği Deloitte Teknoloji Fast 50 EMEA Programı’na girmeye de otomatik olarak hak kazanıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ