Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon En güzel Netflix dizileri: Netflix Türkiye Ağustos içerikleri ile Netflix Ağustos 2022 takvimi açıklandı! Netflix en çok izlenen, iyi dizi ve film önerileri: Gönül, Locke & Key, He-Man, Boş Zaman, Never Have I Ever...
        1

        Netflix Türkiye'nin Ağustos ayı takvimi açıklandı. Birçok ülkeden çeşitli türlerde dizi film ve belgeseller Ağustos ayı takviminde yerini aldı. Başrollerinde Erkan Kolçak Köstendil ve Hazar Ergüçlü'nün yer aldığı Gönül, 3. sezonu ile ekrana gelecek Locke and Key ve merakla beklenen birçok yeni film ve dizi Ağustos ayında ekranlara gelecek. İşte, 2022 Ağustos Netflix takvimi ve içerikleri hakkında merak edilenler...

        2

        GÖNÜL (YENİ FİLM)

        Yayın Tarihi: 10 Ağustos 2022

        Tür: Dram

        Erkan Kolçak Köstendil ve Hazar Ergüçlü'nün başrollerinde yer aldığı Gönül, deli dolu Sümbül ve düğününde kemane çalan göçebe Piroz'a âşık oluşunu konu ediniyor. Ne töre kuralları ne batıl inançlar onlara engel olamaz. Yeter ki gönüller bir olsun.

        3

        LOCKE & KEY: 3. SEZON

        Yayın tarihi: 10 Ağustos 2022

        Tür: Fantastik

        Dizinin heyecan dolu bu son sezonunda Locke ailesi, anahtarları ele geçirmeyi aklına koymuş yeni bir şeytani düşmanla karşı karşıya kalır.

        4

        THE SANDMAN (YENİ DİZİ)

        Yayın Tarihi: 5 Ağustos 2022

        Tür: Fantastik

        Yıllarca süren tutsaklığın ardından Düşler Kralı Morpheus, ondan çalınanları bulup gücünü geri kazanmak için dünyalar arasında bir yolculuğa çıkar.

        5

        DAY SHIFT (YENİ FİLM)

        Yayın tarihi: 12 Ağustos 2022

        Tür: Aksiyon

        Los Angeles'ta yaşayan bir vampir avcısı, çocuğunun okul giderlerini ve diş tellerini karşılayacak parayı bir hafta içinde bulmak zorundadır.

        6

        BOŞ ZAMAN (YENİ FİLM)

        Yayın tarihi: 3 Ağustos 2022

        Tür: Komedi

        Fedakar bir ev erkeği, eşi ve çocukları seyahate gidince yıllardır ilk kez kendine vakit ayırır ve parti meraklısı eski bir arkadaşıyla çılgın bir maceraya atılır.

        7

        WOODSTOCK '99: TAM BİR KAOS

        Yayın tarihi: 3 Ağustos 2022

        Tür: Belgesel

        Woodstock 1969, sadece barış ve müzikten ibaretti. Woodstock 1999 ise tam üç gün boyunca öfke, isyan ve büyük zarara sahne oldu. Peki bu felaketin sebebi neydi?

        8

        ASLA NADİREN BAZEN HER ZAMAN (YENİ FİLM)

        Yayın tarihi: 1 Ağustos 2022

        Tür: Dram

        Eliza Hittman imzalı Asla Nadiren Bazen Her Zaman, beklenmedik bir hamilelik sonucunda kürtaj olabilmek için kuzeni Skylar ile birlikte Pennsylvania’dan New York'a giden genç Autumn'ın hikâyesini anlatıyor.

        9

        FULLMETAL ALCHEMIST: THE REVENGE OF THE SCAR (YENİ FİLM)

        Yayın tarihi: 20 Ağustos 2022

        Tür: Aksiyon

        Bu devam filminde Elric kardeşler şimdiye kadarki en zorlu rakipleriyle, alnında büyük bir yara izi olan yalnız bir seri katille karşı karşıya gelir.

        10

        HE-MAN VE KAİNATIN HÂKİMLERİ: 3. SEZON

        Yayın tarihi: 18 Ağustos 2022

        Tür: Çocuk ve Aile

        Efsanevi mutlak güç savaşı şimdi başlıyor! İskeletor, kâinatın kontrolünü ele geçirmeyi amaçlarken He-Man ve kahraman ekibi kaderlerini gerçekleştirmelidir.

        11

        13: MÜZİKAL (YENİ FİLM)

        Yayın tarihi: 12 Ağustos 2022

        Tür: Çocuk ve Aile

        Anne babası boşandıktan sonra New York'tan Indiana'ya taşınan zeki Evan, Bar Mitzvah törenini gelmiş geçmiş en güzel partiye dönüştürmeye kararlıdır.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ