Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm! 86. yeni bölüm fragmanı yayında mı?

        Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Salı akşamı yayınlanan bölümün ardından gözler 'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 86. yeni bölüm fragmanı' haberindeydi. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 86. yeni bölüm fragmanı henüz yayına girmedi. Dizi de Hızır Çakırbeyli en büyük darbeyi hiç beklemediği yerden aldı. Aslında izleyici en çok bunu merak ediyordu. İşte son bölümde yaşanan gelişmeleri bir kez daha hatırlatalım.

        Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da neler yaşandı?

        Hızır Çakırbeyli en büyük darbeyi hiç beklemediği yerden almıştır. Zeynep'in ölümünün arkasından Nevzat'ın çıkması ​hem Çakırbeyli ailesinin hem de Ünal Kaplan'ın masasının akıbeti açısından büyük önem taşır. Yüzleştiği gerçekle yıkılan Hızır'ın şahsi bir zafiyet göstermesi halinde ortalık toz duman olacaktır. Bu yüzden ​Ekrem başta olmak üzere tüm masa üyeleri kendilerini kurtarmak için ​harekete geçerler.

        REKLAM

        Masanın Hızır'dan gizli yaptığı planlardan nasibini alan ilk kişi Mürsel olacaktır. Kurduğu oyunda asıl köşeye sıkışan Nevzat'ın ise başına geleceklerden nas​ıl kurtulacağı merak konusudur.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ