Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Eurovision 2022 finali başladı! Eurovision 2022 finali başladıEurovision 2022 finali ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Eurovision Şarkı Yarışması finalistleri kimler, hangi kanalda canlı yayınlanacak ve şifresiz mi? Eurovision canlı izle
        1

        İtalya'nın 31 yıl aradan sonra bir kez daha ev sahipliği yaptığı Eurovision heyecanı bu akşam final etabıyla sona erecek. İtalyan televizyon sunucusu Alessandro Cattelan, şarkıcı Laura Pausini ve Lübnanlı-İngiliz şarkıcı Mika'nın sunuculuğunu üstlendiği Eurovision 2022 ile ilgili bilgilieri bir araya getirdik...

        EUROVISION FİNALİ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

        2

        2022 EUROVİSİON 1. YARI FİNAL SONUÇLARI

        Eurovision 1. Yarı Final sonuçlarına göre İsviçre, Norveç, Ermenistan, Yunanistan, İzlanda, Ukrayna, Litvanya, Moldova, Portekiz ve Hollanda finale kalan ülkeler oldu.

        3

        2022 EUROVİSİON 2. YARI FİNAL SONUÇLARI

        Eurovision 2. Yarı Final sonuçlarına göre Belçika, Çekya, Azerbaycan, Polonya, Finlandiya, Estonya, Avustralya, İsveç, Romanya ve Sırbistan finale kalan ülkeler oldu.

        Böylelikle "Büyük Beşler" olarak bilinen İtalya, Fransa, Almanya, İtalya ve İspanya ile birlikte tüm finalistler belli oldu.