Evde geçirilen sürede teknoloji bağımlılığına dikkat edilmeli
Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı Engin Deniz, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgının ardından evde geçirilen sürelerde teknoloji bağımlığına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.
ABONE OLYıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Dekanı ve Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı Engin Deniz, dengeli beslenme gibi teknolojinin de dengeli kullanılması gerektiğini belirtti.
Çocuklarla gençlerin bilgi ve iletişim teknolojilerini kolayca kullanabilmelerinin, iletişim kurmaları ve yenilik yapabilmeleri için bir gereklilik olduğuna dikkati çeken Deniz, çocuklar ve gençlerin okul içinde, dışında yeni teknolojiler kullanabileceklerini ifade etti.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ