Ezgi Mola: Dava devam ediyor
Ezgi Mola, dün akşam kendisi gibi oyuncu olan Merve Dizdar ile birlikte Asmalımescit'te görüntülendi. Batman'da intihar eden İpek Er'in, bıraktığı mektupta kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği suçlamasıyla yargılandığı davada hakim karşısına çıkan Mola, "Dava devam ediyor, konuşmam doğru olmaz" dedi
ABONE OLHabertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Ezgi Mola ve Merve Dizdar, geçtiğimiz akşam Asmalımescit'te objektiflere yansıdı. Basın mensupları ile sohbet eden ikili, "Dostlarımız ile set çıkışı akşam yemeği yedik." ifadelerini kullandı.
Mola ve Dizdar, muhabirlerin "14 Şubat Sevgililer Günü nasıl geçti?" sorusuna "Birlikte geçirdik, baş başaydık." yanıtını verdi. Daha sonra 'Alice Müzikali' hakkında konuşan Ezgi Mola, "İki senenin ardından tekrardan geri döndük, oyuna olan ilgiden dolayı da mutlu olduk. Darısı küçük tiyatroların başına." dedi.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ