Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri... Bir isim daha yuvaya dönüyor! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Gelecek sezon için planlama yapan Fenerbahçe'de altyapıda yetişen Mert Günok, yuvaya dönüyor. Geçtiğimiz günlerde tecrübeli futbolcu Emre Belözoğlu ile 1 yıllık ön anlaşma sağlayan Sarı-lacivertli ekip, alt yapısında yetişen Medipol Başakşehirli milli kaleci Mert Günok'u renklerine bağlayacak.

        2

        Sözleşmesi sona erecek Volkan Demirel'den boşalacak yeri Mert Günok ile doldurmak isteyen Sarı-lacivertli yönetim, ilk adımı atarak teklifini sundu.

        3

        2018-19 sezonunda Medipol Başakşehir forması ile ligde 34, Avrupa ve Türkiye Kupası'nda 2'şer maça çıkan Mert Günok'un menajeri Batur Altıparmak, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Kulübü'ne giderek anlaşmanın detaylarını konuştu. Günok'un da yapılan teklife sıcak baktığı ve yeniden Sarı-lacivertli forma için mücadele edeceği öğrenildi.

        4

        VOLKAN KAPANIŞ YAPACAK

        Fenerbahçe'nin tecrübeli eldiveni Volkan Demirel ise ligin son haftasında oynanacak Antalyaspor karşılaşmasında sarı-lacivertli formayı son kez giyecek. Kartalspor'dan 2002 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan Volkan Demirel, 17 sene sonra vedaya hazırlanıyor.

        5

        Harun Tekin'in kart cezalısı olduğu haftada yönetimin 'jübileni yap' demesi üzerine ligin son maçında sahada yer alacak olan Volkan Demirel, bu sezon sarı-lacivertli forma ile 15 mücadelede görev alırken kalesinde 19 gol gördü.

        6

        VİSCA BOMBASI!

        Müthiş istatistikleriyle sezona damga vuran Edin Visca’nın Fenerbahçe ile ön protokol yaptığı iddia edildi. Başakşehir şampiyon olamasa da Visca, 34 haftada 13 gol ve 14 asistle sezona damgasını vuran isimlerden biri oldu.

        7

        CİTY ETKİLENDİ

        Eljif Elmas’ın menajeri Petar Tomovski, “Manchester City, M’Gladbach ve Borussia Dortmund beni aradı. Üç kulüp de oyuncuyu izlemiş ve oldukça etkilenmiş. Inter cephesinin Elmas için Pandev’i aradığını biliyorum” yorumunda bulundu.

        8

        23 MİLYONA SERBEST

        2017 başında Rabotnicki’den 300 bin euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe’ye transfer olan Elmas’ın serbest kalma maddesi 23 milyon euro. Yönetim, Eljif’in 2022’de bitecek olan sözleşmesini 2024’e kadar uzatmayı planlıyor.

        9

        FEJSA BEKLEYİŞİ

        Başkan Ali Koç’un Portekiz seyahatinde 30 yaşındaki Sırp ön libero Ljubomir Fejsa için kulübü Benfica ile 3 milyon avroya (bonservis bedeli) anlaşma sağlandığı, son kararı oyuncunun vereceği ifade edildi.

        10

        Fejsa’nın Yanal’ın listesinde olmadığını hatırlatalım. Fenerbahçe’nin ayrıca 24 yaşındaki Tomas Soucek için de Slavia Prag’a teklif yaptığı öne sürüldü.

        11

        BRAHİMİ HEYECANI

        Porto’yla sözleşmesi 30 Haziran’da sona erecek Yacine Brahimi’de güzel gelişmeler yaşanıyor.

        12

        Ersun Yanal’ın gözdelerinden olan 29 yaşındaki sol açık İspanya ve İngiltere’den talipleri olmasına rağmen sarı-lacivertlilere sıcak bakıyor. Fenerbahçe Yönetimi, Cezayirli oyuncuyu imza parası ve bonuslarla Kadıköy’e gelmeye ikna etmeye çalışıyor.

        13

        EMRE'NİN VELİAHTI İRFAN CAN

        Fenerbahçe, Emre Belözoğlu'nu kadrosuna katmak için sezonun sona ermesini bekliyor. Sarı-lacivertliler, Başakşehir'den bir oyuncu daha istiyor.

        14

        Emre Belözoğlu'nun sık sık övdüğü orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci'nin transferi için görüşmelerini sürdürüyor. Ersun Yanal, transferin gerçekleşmesi halinde İrfan Can ve Emre'yi dönüşümlü olarak oynatmayı planlıyor.

        15

        VALBUENA GİTTİ

        Sözleşmesi sona eren Mathieu Valbuena'nın Olympiakos'a transferi kesinleşti. Yunan ekibinin başkanı transferi doğrularkan Fransız futbolcunun önümüzdeki hafta Yunanistan'a giderek resmi imza atması bekleniyor.

        16

        STOPERE ÇAĞLAR

        Savunmada Skrtel ve Neustadter'in sözleşmesinin bitecek olması nedeniyle en çok önem verilen bölgelerden biri de stoper mevkii. Kanarya, bu bölge için Leicester City'de forma şansı bulamayan Çağlar Söyüncü'yü kiralamak istiyor.

        17

        FORVETE İKİ ADAY!

        Yönetimin en önem verdiği bölgelerden biri de forvet. Balotelli, Kalinic, Andre Silva gibi isimlerin konuşulduğu mevki için 2 bonservissiz aday da var. Kruse'yi kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, Almanya'dan Josip Drmic ile de ilgileniyor. Bundesliga'dan birçok talibi olan 26 yaşındaki oyuncu için görüşmeler yapılıyor.

        18

        Forvet bölgesine bir diğer aday ise Okazaki. Leicester City'den ayrılan Japon futbolcu, Fenerbahçe'ye gelmeye hazır. Sarı-lacivertli yönetim ilk etapta istediği isimlerle anlaşamazsa Okazaki'ye imza attıracak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ