Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri! Bombalar art arda patlayacak - Fenerbahçe Haberleri
        1

        ELJİF İÇİN 14 MİLYON EURO + KALİNİC

        Kanarya'nın paylaşılamayan genç yıldızı Eljif Elmas için Torino, Sevilla, İnter ve Napoli’den sonra Atletico Madrid de ciddi olarak devreye girdi.

        2

        İspanyol kulübü yöneticileri Fenerbahçe’nin kapısını çalarken, 14 milyon Euro bonservis bedelinin yanı sıra golcü Nikola Kalinic’i de önerdi.

        3

        Eljif için 20 milyon Euro'nun üzerinde bir teklif bekleyen Sarı-Lacivertliler, golcü aradıkları için Atletico’dan gelen bu teklifi incelemeye aldı.

        4

        Ersun Yanal’ın, Kalinic için olumlu görüş bildirmesi durumunda Fenerbahçe yönetimi Atletico Madrid ile masaya oturarak transfere son şeklini verecek. (Türkiye)

        5

        SEVİLLA ISRARCI

        Öte yandan Sevilla'nın teklifi de daha aşağı değil. Sevilla 15 milyon Euro+Kjaer’i Fenerbahçe’ye önerecek. 2 teklifin de toplam değeri 23 milyon Euro civarında!

        6

        MURİÇ AÇIKLAMASI

        Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, transfer döneminin gözdesi Vedat Muriç’le ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

        7

        Kulüpler Birliği’nin dünkü toplantısında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’la görüştüğünü belirten Kartal, “Sayın Ali Koç şakayla karışık ‘En iyi bize uyar’ dedi. ‘İstiyorsan al’ dedim ama şu rakamı veririm, bu rakamı veririm demedi. Bizim kulüplere olan mesafemiz eşit şekilde. Biz en iyi teklifi verene, Vedat Muriç’i yollayacağız” ifadesini kullandı.

        8

        İSTİKAMET İSTANBUL

        Yevhen Konoplyanka'nın menajeriyle bir görüşme gerçekleştiren Sarı-Lacivertliler, her konuda prensip anlaşmasına vardı.

        9

        Konoplyanka ile söz kesilmesinin ardından Schalke ile ilk temas kuruldu. Ukraynalı futbolcuyu elinden çıkarmak isteyen Alman ekibi, Fenerbahçe’ye ‘gelin görüşelim’ mesajı yolladı.

        10

        2017 yılında Sevilla’dan 12.5 milyon Euro'ya transfer edilen Konoplyanka için Almanlar 7 milyon Euro talep etti. Fenerbahçe’nin ilk teklifi ise 4 milyon euro oldu. Pazarlıkların sürdüğü belirtildi.

        11

        Alman basını da iki takım arasındaki transfer görüşmesini doğruladı. Tarafların anlaşması halinde Konoplyanka, UEFA'dan gelecek olan kararın ardından Sarı-Lacivertli kulübe imza atacak.

        12

        İMZA PARASI

        Roma'dan bonservisini almaya çalışan Kolarov’un Fenerbahçe’den yıllık ücreti dışında 3 milyon Euro imza parası istediği iddia edildi.

        13

        Fener yönetiminin ise “Bonservisini alırsan oturur konuşuruz” cevabını verdiği öne sürüldü.

        14

        MAX KRUSE'DA SADECE FENERBAHÇE KALDI

        Southampton, Newcastle United, Lazio ve Real Sociedad’dan gelen teklifleri geri çeviren Alman golcü Max Kruse için şu anda en ciddi teklifi veren takımın Fenerbahçe olduğu belirtildi.

        15

        ADEBAYOR GARANTİ İSTEDİ

        Fenerbahçe'nin 1 yıllık maç başı ücret etklif ettiği Adebayor’un Sarı-Lacivertliler’de oynamayı çok istediği ancak maç başı dışında kendisine garanti ücretin de verilmesini talep ettiği bildirildi. Başakşehir’le sözleşmesini fesheden Adebayor, devre arasında da gündeme gelmişti.

        16

        SKRTEL İDDİASI

        Fenerbahçe'nin 1 yıllık sözleşme uzatma teklifini kabul etmediği öne sürülen Martin Skrtel'in Başakşehir yolunda olduğu iddia edildi.

        17

        Slovak oyuncunun Turuncu-Lacivertli kulübe haber yolladığı ve “Fenerbahçe’den aldığım ücretin yarısına iki yıl sizde forma giyebilirim” dediği öne sürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ