Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer gelişmesi: Ben Arfa, Luiz Gustavo, Bas Dost, Kolarov, Jesus... FB son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe, Audi Cup'ta Bayern Münih'e 6-1 kaybederken Ersun Yanal maç sonrasında açıklamalarda bulundu. "Çok derin bir kadroya sahip değiliz. Hedeflerimiz, temaslarımız belli. Umarım kısa süre içinde halledip takıma katarız" diyen Yanal transferi sinyali verdi.

        2

        Peki Fenerbahçe'de transferde son durum ne? Emre Belözoğlu, Max Kruse, Vedat Muriç, Garry Rodrigues, Murat Sağlam, Altay Bayındır ve Allahyar Sayyadmanesh’i renklerine bağlayan Fenerbahçe; en az 3 transfer daha yapacak. İşte son gelişmeler...

        3

        MOTİNG: Fenerbahçe'nin hücumdaki ilk hedefi Eric Maxim Choupo-Moting!

        4

        PSG’nin kadroda düşünmediği Kamerunlu yıldızın Fransız ekibiyle 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Sarı-Lacivertli yönetim, oyuncu için girişimleri hızlandırdı.

        5

        GUSTAVO: Başkan Ali Koç ile Sportif Direktör Comolli’nin devam eden pazarlıkta son olarak 7 milyon euroya kadar çıktıkları ifade edildi.

        6

        Marsilyalı yöneticiler ise 9 milyon euroya indi. Tarafların ortak bir noktada buluşması halinde transfer resmen açıklanacak.

        10

        2 yıl daha sözleşmesi bulunan Sambacı’yı bonservisi ile satabileceklerini bildiren İtalyanlar, 8 milyon euro da fiyat belirlediler.

        11

        BEN ARFA: 32 yaşındaki 10 numaranın maddi yükü ağır bir sözleşme istemesi ve çok sayıda menajerin ortaya çıkması Fenerbahçe'yi rahatsız etti.

        12

        Ben Arfa’yı yakından tanıyan Comolli bu sorunları çözerse Fransız yıldız Sarı-Lacivertli formayı sırtına geçirecek. Ancak Ben Arfa’nın ilk tercihinin La Liga olacağı cevabını aldı.

        13

        MANGALA: Fenerbahçe'nin ön libero adayları arasında Orel Mangala da var. Menajerler tarafından sarı-lacivertli kulübe önerilen 21 yaşındaki oyuncunun bonservisi Stuttgart’ta. Mangala, takımı küme düştüğü için ayrılmak istiyor.

        14

        BAS DOST: Sporting Lizbon’dan ayrılma kararı alan Bas Dost için Fenerbahçe de devreye girdi.

        15

        Hollandalı golcüye Sevilla, Bordeaux ve Tigres de talip... Fenerbahçe'nin bir yıllık kiralama ve satın alma opsiyonu içeren bir teklif sunduğu öğrenildi.

        16

        JAİLSON: Fenerbahçe, Brezilyalı oyuncusu için 12 milyon euro istiyor. Sambacı’ya şu ana kada biri Çin kulübü olmak üzere 6 takımdan resmi teklif geldiği öğrenildi.

        17

        MAHMUT TEKDEMİR: Başakşehir orta sahası Mahmut Tekdemir için Fenerbahçe, teklifini 2 milyon Euro'dan 3 milyon Euro'ya yükseltti.

        18

        KJAER: Sevilla'dan ayrılmak istiyor... Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak bakıyor ancak yıllık 4 milyon Euro maaş talebi transferdeki en büyük engel...

        19

        YANN M'VILA: Ön libero adaylarından bir tanesi. Fenerbahçe; Crystal Palace ve West Ham ile yarışıyor. Oyuncunun kulübü Saint Etienne'in istediği rakam ise 8 milyon Euro.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ