Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Arsenalli dünya yıldızına için Fenerbahçe iddiası! Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç’un “10-12 gün içinde 3-4 transferi sonuçlandıracağız” açıklaması sonrası geri sayıma geçilirken, Ada’dan sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İngiliz basını, Sarı-Lacivertliler’in Laurent Koscielny için düğmeye bastığını duyurdu.

        2

        SKRTEL’İN YERİNE DÜŞÜNÜLÜYOR!

        The Sun ve Daily Mirror gibi gazeteler, sözleşmesi sona eren Martin Skrtel ile yeni kontrat konusunda henüz anlaşamayan Fener’in alternatif olarak gündemine Arsenal’in kaptanı Koscielny’yi aldığını ve Topçular’la temasa geçtiğini yazdı.

        3

        Arsenal ile 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki stoperin peşinde Fransa’dan Lyon’un yanı sıra Almanya’dan Borussia Dortmund gibi kulüplerin de olduğu kaydedildi.

        4

        FENER 3 MİLYON EURO VERMEYE HAZIR

        Kanarya, Sportif Direktör Damien Comolli aracılığı ile Arsenal’in kapısını çalarken, takımda yapmayı planladığı revizyona rağmen Koscielny’yi bonservis bedeli almadan bırakmak istemeyen İngiliz ekibinin 5 milyon euro talep ettiği bildirildi.

        5

        Rakamı 3 milyon euroya düşürmeye çalışan Sarı-Lacivertliler, gerekirse kiralama formülünü devreye sokacak.

        6

        KOLAROV BİLMECESİ

        Fenerbahçe’nin transferi için büyük çaba sarf ettiği Aleksandar Kolarov’la ilgili olarak Tuttosport’un yazarı Federico Masini sarı-lacivertli taraftarları üzecek açıklamalarda bulundu.

        7

        Masini, Roma’da göreve gelen yeni teknik direktör Paulo Fonseca’nın, Aleksandar Kolarov’un gidişine engel olduğunu ifade etti.

        8

        İtalyan basınına göre de Fonseca önümüzdeki sezon Kolarov’un takımda kalmasını istediğini yönetime bildirdi ve Sırp yıldızla yaptığı görüşmede kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyerek kalmaya ikna etti. Sarı-lacivertlilerin oyuncuyla yeniden irtibata geçmesi bekleniyor.

        9

        KRUSE TAMAM

        Fenerbahçe’nin Werder Bremen’in golcüsü Max Kruse’nin transferi için rakibi kalmadı.

        10

        Yıldız oyuncuyu isteyen Eintracht Frankfurt’un Kruse’nin istediği rakamı yüksek bulduğu için yarıştan çekildiği belirtilirken Alman futbolcunun yıllık 2,5 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe’ye “Evet” dediği ifade edildi.

        11

        ISLA'YA TALİPLER VAR

        Brezilya’da devam eden Copa Amerika’da Şili Milli Takımı’nda ilk 11’de yer bulan Isla, gösterdiği performans sonrasında İspanyol ve İtalyan kulüplerinin radarına girdi.

        12

        İspanyol gazeteleri, Sarı-Lacivretli ekiple 1 yıl daha sözleşmesi olan 31 yaşındaki Şili’li sağ bek için Real Betis ve Celta Vigo’nun harekete geçtiğini duyururken, La Gazetta dello Sport da Lecce ile Genoa’nın da Şilili oyuncu için teklif hazırladığını yazdı.

        13

        Fenerbahçe’nin 4-5 milyon euro gibi bir rakama Isla’nın gidişine onay vereceği belirtiliyor.

        14

        3 İSİM İÇİN RET

        Okan Buruk’la yeni bir sayfa açan Başakşehir’de yeni sezonun planlaması yapıldı. Kadrodaki birçok yıldızı için teklifler alan Göksel Gümüşdağ’ın bu teklifleri genç teknik direktörüyle paylaştığı öğrenilirken Buruk’un özellikle Visca, İrfan Can ve Mahmut Tekdemir’in satışına onay vermediği öğrenildi.

        15

        EMRE BELÖZOĞLU GÜN SAYIYOR

        Deneyimli futbolcunun sarı-lacivertli kulübe transferinin, kısa bir süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

        16

        Tatile çıkan Emre Belözoğlu, 1 Temmuz Pazartesi günü İstanbul'a dönecek ve sağlık kontrolünden geçecek. Emre, sağlık kontrolünün ardından sarı-lacivertli takımın temmuz ayının ilk haftasında İstanbul'da başlayacak kampına katılacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ