Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri! Fenerbahçe orta sahaya 2-3 takviye yapılması gündemde - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de son dakika transfer için hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Özellikle Mehmet Topal'ın da takımdan ayrılmasının ardından ön libero transferi kesinleşen Sarı-Lacivertliler'de orta saha bölgesine 2 hatta 3 takviye yapılma ihtimali gündemde. Fenerbahçe'nin orta saha ile ilgili son dakika transfer gündeminde konu başlıkları ise şu şekilde;

        2

        Luis Gustavo ismi Marsilya'nın Finansal Fair Play yaptırımlarıyla karşı karşıya kalmasından dolayı bir fırsat transferi olarak Sarı-Lacivertliler'in karşısına çıkmış olsa da oyuncunun ve kulübün maddi beklentileri Fenerbahçe'nin karşılayabileceği seviyenin uzağında.

        3

        Bu yüzden bu transfer an itibariyle hiç kolay gözükmüyor.

        4

        Fenerbahçe'nin o bölge için görüştüğü bir diğer oyunculardan olan Ljubomir Fejsa konusunda da Benfica ile bonservis konusu henüz aşılabilmiş durumda değil.

        5

        Başkan Ali Koç bu ismin transferi için bizzat hem Portekiz'e hem de Sırbistan'a gitmiş olsa da henüz bu transfer neticelendirmiş durumda değil. Fenerbahçe özellikle Benfica'nın istediği rakamlara inmemesi halinde bu transfere olmazsa olmaz gözüyle bakmıyor.

        6

        Orta saha için bir diğer aday olan Mahmut Tekdemir'in önümüzdeki sezon Sarı-Lacivertli formayı giymesi ise işten bile değil. Sarı-Lacivertli ekip Başakşehir ile bonservis sorununu çözdüğü anda bu transferi bitirecek.

        7

        Her ne kadar Turuncu-Lacivertliler oyuncuyu bırakmak istemese de oyuncunun isteği doğrultusunda bu transferin gerçekleşmesi bekleniyor. 2 milyon Euro civarında rakamlarla bonservis konusunun çözülmesi beklenirken, Emre de bu transferde önemli bir rol oynayacak.

        8

        Yine bir diğer Başakşehirli isim İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe'ye transferi ise Mahmut Tekdemir'e göre daha zor gözüküyor.

        9

        Oyuncu için en az 6-7 milyon Euro gibi bonservis bedelleri konuşulurken bu transferle ilgili adımların anca Elif Elmas'ın muhtemel satışından sonra gerçekleşebileceğinin altı çiziliyor. İrfan Can Kahveci de Fenerbahçe'ye gelme konusunda pozitif.

        10

        Fenerbahçe'de ayrıca Elif Elmas'ın ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken teknik direktör Ersun Yanal'ın onayıyla Zajc ve Jailson'a teklifler gelmesi halinde bu teklifler değerlendirilmeye alınacak.

        11

        Fenerbahçe bu oyunculara en az maliyetleri kadar teklif gelmesi halinde satmayı ve özellikle yukarıdaki oyuncularla yerlerini doldurmayı özetle tüm orta saha düzenini değişmeyi düşünüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ