Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Memphis Depay savaşı! - Galatasaray Haberleri
        1

        Liglere verilen Dünya Kupası arasında futbolcular dinlenirken, yöneticiler ise teknik heyetlerin raporu doğrultusunda ocak ayı transfer dönemi için çalışmalara başladı.

        2

        İlk 14 hafta sonunda Süper Lig'de 1 ve 2. sırada yer alan Fenerbahçe ile Galatasaray, kıyasıya bir transfer yarışına girdi.

        3

        Hücum hattına takviye yapmak isteyen ezeli rakipler, Barcelona'nın yıldızı Memphis Depay için harekete geçti.

        4

        Brezilya ve İspanyol basınında yer alan haberlere göre; Hollandalı golcünün Galatasaray'a yakın olduğu ifade edilirken, Fenerbahçe'nin ise Avrupa ve Jorge Jesus faktörünü devreye sokup transferi bitirmek istediği belirtildi.

        5

        Türk futbolunun iki devinin, 28 yaşındaki futbolcu için ocak ayında resmi teklifle Barça'nın kapısını çalacağı öğrenildi.

        6

        Özellikle Galatasaray'ın transferde oldukça istekli olduğu ve Depay için kesenin ağzını açacağı vurgulandı.

        7

        Xavi'nin kadroda düşünmediği Depay'ın ocak ayında Barcelona'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Manchester United, Tottenham, Chelsea ve Arsenal'ın da yıldız golcünün durumunu yakından takip ettiği belirtildi.

        8

        Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösterilen Depay, bu sezon Barcelona formasıyla yalnızca 3 maçta görev yaparken 1 gol attı. Depay, şu sıralar Hollanda Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda mücadele ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ