Ferhat Göçer: Erkekler olarak biz sizin köleniziz
Önceki akşam Şişli'de bir mekanda dinleyicileriyle buluşan Ferhat Göçer, son dönemlerde yaşanan kadın cinayetleriyle alakalı düşüncelerini dile getirdi. Göçer, "Erkekler olarak biz sizin köleniziz" diyerek tüm kadınlara seslendi
ABONE OLSon dönemlerde işlenen kadın cinayetlerine bir tepki de Ferhat Göçer'den geldi. Geçtiğimiz akşam Şişli'de bir mekanda sahne alan ünlü şarkıcı, gece boyunca dinleyicileriyle sohbet etti.
Göçer, "Bütün kadın cinayetlerini lanetliyorum. Bu dünyada saygı, sevgi ve barış içerisinde yaşayabiliriz. Hala buna inanmak istiyorum. Tüm samimiyetimle söylüyorum. Erkekler olarak biz sizin köleniziz. Öyle olmalıyız. Hakkınızı ödeyemeyiz. Hal böyleyken size uzanan kirli ve kanlı elleri lanetliyorum" şeklinde duygu ve düşüncelerini ifade etti.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ