Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Fi'den sonra Çi çok daha sert geliyor

        Azra Kohen'in kaleme aldığı ve satış rekorları kıran üçleme Fi-Pi-Çi romanından uyarlanan dizi, internet üzerinden izlenme rekorları kırdı. Senaryosunu Nükhet Bıçakçı'nın hazırlayıp, Mert Baykal'ın yönettiği Fi, bu sezon çok daha sert bir biçimde gelmeye hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda önemli isimlerin, Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Tülay Günal, Osman Sonant, Özge Özpirinççi ve Sezin Akbaşoğulları'nın yer aldığı dizi aynı kadroyla yola devam ediyor. Dizi internet ortamında öylesine büyük bir başarılı elde etti ki toplamda 48 milyon internet kullanıcısının bulunduğu Türkiye'de, tekil izlenme sayısının yaklaşık olarak 8 milyon olduğu konuşulmaya başladı. Dizinin Puhu TV'de 60 dakikalık bölümler halinde yayınlandığı bilgisini de verelim.

        Serenay Sarıkaya'nın güzel ama hırslı dansçı Duru'yu canlandırdığı dizide, aşk temelinde iş dünyasının acımasızlıkları, popüler kültürün insanlar üzerindeki etkileri gibi temel sorunlar işleniyor.

        Özetle dizinin ilk sezonunda, Can Manay'ın tesadüfen Duru'yla karşılaşması ve ona ilk görüşte aşık olması konu ediliyor. Duru ise konservatuarda müzik dersi veren Deniz ile birliktedir. İstediği her şeye sahip olmaya alışkın olan Can Manay, Duru'yu elde etmek için elinden geleni yapar. Duru'nun zaaflarını ilk görüşte fark eden Can Manay, bir süre sonra Duru'yu seçim yapmak zorunda bırakır. Duru birbirinden tamamen farklı iki erkek arasında savrulurken, dizide kilit nokta olarak Can Manay'ın geçmişindeki sırlar kilit olarak ortaya çıkar.

        Dizinin ikinci sezonunun ilk fragmanı ise önceki gün görücüye çıktı:

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ