Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray GELİYOR! Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri - Haberler - Galatasaray Haberleri
        1

        Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Galatasaray santrfor ve 6 numara bölgelerine takviye için gaza bastı.

        2

        Marsilya'dan kiralanan Kostas Mitroglou'yla 1 sene sözleşmesi bulunan Galatasaray, Yunan golcüyle yollarını ayırması durumunda bir değil iki yıldız transferine hazırlanıyor!

        3

        Fatih Terim yönetimden Şampiyonlar Ligi için net bir golcü talep ederken Radamel Falcao, santrfor için ilk hedef.

        4

        Mbaye Diagne'ye Suudi Arabistan temsilcisi Al Nasr dışında Çin'den de teklif geldiği öğrenildi!

        5

        Henüz ismi öğrenilemeyen Çin ekibinin Galatasaray ile bir süredir masada olduğu ve Senegalli yıldız için 15 milyon Euro + bonuslar karşılığında anlaşmaya yakın olduğu öne sürüldü.

        6

        Daha önce Suudi Arabistan'a gitmeyeceğini açıklayan Diagne'nin bir süre top koşturduğu Çin'e ise sıcak baktığı öğrenildi.

        7

        Senegalli yıldız, Galatasaray'da kazandığı şampiyonluğun ardından ülkesine gitmiş ve Senegal Ulusal Ajansı'na verdiği röportajda "En iyi parayı verene gidebilirim, bakmam gereken bir ailem var" ifadeleri nedeniyle tepki çekmişti.

        8

        Diagne ile 4 yıllık daha sözleşmesi bulunan ve Senegalli'ye 4 sezon için 9,5 milyon Euro garanti ücret ödeyecek olan Galatasaray Diagne'yi elden çıkararak hem maaş kotasında alan açmayı hem de bonservis harcaması için kaynak yaratmayı planlıyor.

        9

        Senegalli'nin Çin'e transfer olması durumunda yaklaşık 15 milyon Euro bonservis bedeli ödeyebilecek olan Galatasaray, yıldız golcünün ayrılığıyla birlikte Falcao transferinde de elini rahatlatmayı hedefliyor.

        10

        Kolombiyalı yıldız daha önce Monaco'yla olan sözleşmesindeki yıllık ücretinde indirime gitmiş ve Galatasaray'dan yıllık 7 milyon Euro talep ettiği öne sürülmüştü.

        11

        MITROGLOU GİDERSE SAMATTA!

        Kostas Mitroglou'dan beklediği performansı elde edemeyen Galatasaray'da Fatih Terim'in Yunan golcünün sakatlık problemi nedeniyle Mitroglou'ya güvenmediği öğrenildi.

        12

        Bu sezon lig ve kupada olduğu kadar Şampiyonlar Ligi'nde de başarı hedefleyen Galatasaray'da Terim'in Mitroglou'nun kiralık sözleşmesinin feshedilmesini istediği öne sürüldü.

        13

        Sarı-kırmızılıların Mitroglou ve Marsilya ile görüşeceği, Yunan golcünün kulübüne geri dönmesi halinde Falcao'nun yanında Mbwana Samatta transferini de bitireceği öne sürüldü.

        14

        Daha önce Genk'e 8 milyon Euro'luk teklif yaptığı iddia edilen ve 10 milyon Euro yanıtıyla karşılaşan Galatasaray'ın Diagne'nin satışından gelecek parayla Samatta'nın bonservisini karşılamayı planladığı öğrenildi.

        15

        Genk'in teknik direktörü Felica Mazzu, dün Mechelen'i 3-0 yenerek kazandıkları Süper Kupa maçının ardından bir açıklama yaptı ve "Umarım Samatta ve Berge bizimle kalırlar. Onlarla sürekli görüşüyorum ve benim için çok önemli olduklarını dile getiriyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        16

        Geçen sezon Genk'le 51 maça çıkan ve 32 gol atan Samatta, Beşiktaş'la da karşılaşmış ve siyah-beyazlıların 4-2 kaybettiği maçta 2 gol 1 asistle yıldızlaşmıştı.

        17

        SCHNEIDERLIN 'TAMAM' GİBİ!

        6 numara için Victor Wanyama ve Morgan Schneiderlin'i hedefleyen Galatasaray, Fransız yıldızda mutlu sona ulaşmak üzere.

        18

        Everton'la yapılan sıkı pazarlıkların ardından sarı-kırmızılılar, daha önceden anlaşma sağladığı Schneiderlin'i bedelsiz olarak kiralama konusunda mutabakata vardı.

        19

        Galatasaray'ın ilk tercihinin Wanyama olduğu, Kenyalı yıldız için uğraşlarına devam edeceği ancak Wanyama'da sonuç alamaması durumunda Schneiderlin'e imza attıracağı öğrenildi.

        20

        AHMET GENÇLERBİRLİĞİ YOLCUSU

        Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Mustafa Kaplan’ın “Mutlaka alalım” ısrarı sonrası Başkent ekibi Ahmet Çalık için Galatasaray’ın kapısını çaldı.

        21

        İki yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen Sarı-Kırmızılı takımın hocası Terim’in bu sezonki planları arasında yer almayan Ahmet’in satışına sıcak bakan Galatasaray’ın, transferde gereken kolaylığı göstereceği ifade edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ