Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika Galatasaray transfer haberleri! Galatasaray'da Falcao konusunda çok önemli gelişmeler var - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, gelecek sezon da ipi en önde göğüslemek ve Şampiyonlar Ligi'nde adından söz ettirmek için hummalı bir çalışmanın içinde.

        2

        Mbaye Diagne'yi satmaya hazırlanan sarı-kırmızılılar, Senegalli'nin yerini bir dünya yıldızı ile doldurmak için geri sayıma geçti.

        3

        Galatasaraylı yöneticiler, Monaco'nun yıldızı Radamel Falcao'yu kadroya katmak için yürüttükleri görüşmelerde büyük aşama kaydetti.

        4

        Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre sarı-kırmızılı kurmaylar, Kolombiyalı golcü ve Fransız ekibine teklifini sundu ve beklemeye geçti.

        5

        Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre Falcao, Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi faktörünün de etkisiyle gelmeye hazır.

        6

        Ancak Monaco'da son sezonunu geçiren golcü oyuncunun 8 milyon Euro'luk maaşını da bırakmak istemediği ve bu sorunun çözülmesi halinde imzayı atacağını ilettiği bildirildi.

        7

        Falcao'ya senelik 5 milyon Euro civarında bir bütçe ayıran sarı-kırmızılılar için ise 2 seçenek masada duruyor.

        8

        Monaco'nun 8 milyon Euro'luk maaş yükünden kurtulmak istediğini bilen sarı-kırmızılı yöneticiler, Fransız ekibinin 3 milyon Euro'luk kısmı karşılamasını ve böylelikle zararlarının daha az olmasını öneriyor.

        9

        Diğer formül ise Galatasaray'ın 5 milyon Euro maaş teklifinin üstüne Falcao'ya 3 milyon Euro da imza parası vererek bu transferi noktalaması.

        10

        İki formül için de görüşmeler tüm hızıyla devam ederken sarı-kırmızılıların bu transferin kısa süre içinde mutlu sonla noktalanacağına inandıkları ve Falcao gibi bir dünya yıldızının kadroya katılacağı kaydedildi.

        11

        LUYİNDAMA İÇİN SÜRPRİZ TEKLİF

        Galatasaray, forvet konusunda yoğun bir hareketlilik yaşanırken geçen sezonun devre arasında kadroya katılan Christian Luyindama için de sürpriz bir teklif kapıda.

        12

        İngiltere Premier Lig'e bu sezon geri dönen Aston Villa'nın Kongolu stoper için sarı-kırmızılı kulüple temasa geçmeye hazırlandığı kaydedildi.

        13

        İngiliz basınından BirminghamLive'ın haberine göre Aston Villa, Luyindama için 12 milyon Euro'luk bir teklifle kapıyı çalmayı planlıyor.

        14

        Geçen sezonun devre arasında Belçika ekibi Standart Liege'den transfer edilen Luyindama yarım sezon için 3 milyon Euro ücretle kiralanmış, sonrasında 5 milyon Euro bonservis verilerek kadroya katılmıştı.

        15

        25 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'de 11 maça çıkarken ilk sezonunda şampiyonluk sevinci yaşadı.

        16

        SAMATTA, FALCAO'YU BEKLİYOR

        Galatasaray, geldiğinden bu yana bekleneni veremeyen Kostas Mitroglou'nu da elden çıkarmak için bekleyişini sürdürürken yerini Mbwana Samatta ile doldurmak için pusuya geçti.

        17

        Falcao'yu bonservis bedeli ödemeden transfer etmeye çalışan sarı-kırmızılılar, bunun gerçekleşmesi halinde Genk forması giyen 26 yaşındaki futbolcu için harekete geçecek.

        18

        Belçika ekibinin Tanzayalı golcü için ilk etapta 10 milyon Euro talep ettiği belirtilirken sarı-kırmızılıların bu fiyatı daha aşağıya çekmek üzere olduğu kaydedildi.

        19

        Galatasaray, Falcao'yu bonservis bedeli ödemeden transfer etmesi halinde Samatta'yı da kadroya katıp taraftarına çifte mutluluk yaşatacak.

        20

        ORTA SAHA İÇİN SONA GELİNDİ

        Jean Michael Seri'yi kadroya katan Galatasaray, orta sahaya yeni takviye için de temaslarını sıklaştırdı.

        21

        Teknik direktör Fatih Terim'in çok istediği Victor Wanyama için Tottenham'ın kapısını çalan sarı-kırmızılılar, bu transferin gerçekleşmemesi halinde ise rotayı bir başka İngiltere Premier Lig ekibi Everton'da forma giyen Morgan Schneiderlin'e çevirecek.

        22

        Galatasaray'ın Schneiderlin konusunda çok büyük aşama kaydettiği ve kiralama bedeli ödemeden sadece yıllık 3 milyon Euro'luk maaşını karşılayarak bu transferi sonlandırmaya hazır olduğu bildirildi.

        23

        Ancak öncelik Wanyama'ya verildiği için Schneiderlin'in şimdilik beklemeye alındığı kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ