Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema Game of Thrones finali oyuncuları ağlattı
        1

        Final bölümü tüm dünyada olay olan Game of Thrones'un son sezonunu kamera arkası görüntülerinin yer aldığı 'Last Watch' adlı belgesel dün gece ekrana geldi.

        2

        Belgeseldeki en dikkat çekici sahnelerden biri Jon Snow'u canlandıran Kit Harrington'un son sahnesinin çekimleri öncesi yönetmen D.B. Weiss'in yaptığı konuşma sonrası yaşadığı duygusal anlardı.

        3

        Yönetmenin konuşması sonrası dizideki oyuncu arkadaşları ve teknik ekibe duygusal bir konuşma yapmaya hazırlanan Harrington, göz yaşlarına hakim olamadı. Hıçkırıklara boğulan oyuncu uzun süre yönetmene sarılıp ağladı.

        4

        Son sezon çekimlerinde gözyaşlarına boğulan bir başka isim ise Sansa Stark'ı canlandıran Sophie Turner'dı. Güzel oyuncu son sahnelerinde kostümü hazırlanırken bile gözyaşlarına hakim olamadı.

        5

        Son sezonun okuma provalarında oyuncuların en çok reaksiyon gösterdiği sahne ise Arya Stark'ın Night King'i öldürdüğü sahne oldu. Arya'nın Night King'i öldürdüğü sahne okunduğu an tüm oyuncular alkışlar ve çığlıklarla tezahürat yaptı.

        6

        Okuma provasında Kit Harington'ı hayterte düşüren bir sahne de Jon Snow'un Daenerys Targaryen'i öldürdüğü sahne oldu. Sahne okunduğunda şaşkınlığını gizleyemeyen Harrington, elini ağzına götürüp öylece kalakaldı.

        7

        Dizinin fenomen karakterlerinden Nigth King'i canlandıran aktör Vladimir Furdik, üyesi olduğu çeteyi bırakıp Night King'i canlandırmaya nasıl karar verdiğini anlattığı bölüm de belgesel de yer aldı.

        8

        Dizinin en unutulmaz sahnelerinden biri olan Winterfell'deki savaş sahnesi için Belfast'taki sete tonlarca yapay kar seprildi. Belgeselde bu sahneyi 'Kar Sorumlusu' Del Reid anlattı.

        9

        Last Watch'un bir sahnesinde yönetmenin oyuncular Sophie Turner ve Maisie Williams'a duygusal sahnede havaya girmeleri için mide sancısı çekiyormuş gibi hareket etmelerini söylediği anlar da yer aldı.