Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema Game of Thrones'un final sezonundan yeni posterler yayınlandı! Game of Thrones 8. sezon ne zaman başlayacak?
        1

        Dünya çapında milyonlarca izleyicisi bulunan Game of Thrones'un final sezonu 14 Nisan'da ekrana geliyor. Dizinin 8. ve son sezonu ile ilgili heyecan artarken Game of Thrones’un yapımcısı olan HBO, Twitter hesabı aracılığıyla 20 karakterin yeni posterini paylaştı.

        2

        20 farklı karakterin taht üzerinde yer aldığı posterler, kısa süre içerisinde Twitter gündemine oturdu. Twitter, posteri yayınlanan karakterler için özel emojiler tasarladı ve her biri için özel hashtag açıldı.

        3

        Bu arada Game of Thrones'un son sezonu 14 Nisan'da karşımızda olacak. Game of Thrones'un final sezonunu yaklaşırken dizide Daenerys Targaryen karakterine hayat veren Emilia Clarke'ın kırmızı halıda E! News'a verdiği röportaj, E! Red Carpet & Award Shows Youtube kanalında yayınlandı.

        4

        Final bölümlerin beklenmediği kadar ilgi çekici olacaklarını belirten güzel oyuncu, hayranların son sezona nasıl bir tepki verebilecekleri sorusu karşısında, "Herkes şok olacak" yanıtını verdi.

        5

        Khaleesi, Game of Thrones yeni sezon ile ilgili, "Devasa bir şey olacak. Herkesin bilmesi gereken bu. Bunu çekmek gerçekten çok zamanımızı aldı" diye konuştu.

        6