Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SALON: Karataş Şahinbey

        HAKEMLER: Aytuğ Ekti, Osman Sinan İşgüder, Can Mavisu

        GAZİANTEP BASKETBOL: Haciyeva (2), Vasiliauskas (14), Jelovac (11) Tomas (4), Jekiri (5), Mckıssıc (18), Can (18), Doğan (2)

        PINAR KARŞIYAKA: Walker (15), Akif (12), Birkan (10), İlkan (11), Henry (6) Evans (6), Mareı (13)

        1'İNCİ PERİYOT: 18-20

        İLK YARI: 40-40

        3'ÜNCÜ PERİYOT: 53-56Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 27´inci haftasında Gaziantep Basketbol, sahasında konuk ettiği Pınar Karşıyaka´yı 74-73 mağlup etti.

        Karşılaşmaya konu takım hızlı başladı. Ev sahibi ekip Can´ın sayılarıyla beraberliği yakalamaya çalıştı. Rakip takım ise Akif´in atışlarıyla etkili olmaya çalışırken, ilk periyot 18-20 Pınar Karşıyaka´nın üstünlüğüyle tamamlandı. 2'nci periyotta dengeler bozulmadı. Pınar Karşıyaka, pota altında daha etkili olurken, oyundan kopmayan Gaziantep Basketbol ise Can ve Jelovac'ın sayıları ile beraberliği korudu. İlk yarı 40-40 berabere tamamlandı.

        Karşılaşmanın 3´üncü periyodunda Pınar Karşıyaka etkili oyunuyla beraberliği bozdu. Konuk ekip İlkan´ın sayılarıyla bu periyodu 53-56 önde tamamlandı.

        Mücadelenin son periyodu da Gaziantep Basketbol´un baskılı oyunuyla son saniyelerde öne geçti. Ev sahibi takım bu periyotta kuvvetli savunma yaptı. Konuk ekibin atakları sonuçsuz kalırken karşılaşma 74-73 Gaziantep Basketbol´un üstünlüğüyle tamamlandı.FOTOGRAFLI

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler